Nike sneakers med fokus på komfort og funktionalitet

Hos Rezetstore finder man et stort udvalg af sneakers fra nogle af de førende brands på markedet. Heriblandt finder man et stort og varieret udvalg af sneakers fra Nike til både mænd og kvinder.

Nike

Nike har i de seneste par år vundet større og større terræn med deres sneakers, som har vundet hjerterne hos modebevidste mennesker verden over. Nike blev oprindeligt stiftet i 1964 af atleten Philip Knight, og havde i første omgang stort fokus på at skabe sneakers til brug inden for sportens verden. I dag ser man stadig at alle Nike sneakers har et stort fokus på komfort og funktionalitet, men der er løbende også blevet et større fokus på det æstetiske udtryk i sneakers fra Nike. Således finder man i dag et kæmpe udvalg af sneakers fra Nike, der har hvert deres æstetiske udtryk, men samtidig også den velkendte komfort. På internettet finder man Rezetstore store online sortiment af Nike sneakers til både mænd og kvinder. Her er uden tvivl noget for enhver smag, hvad end man foretrækker de klassiske Nike sneakers, eller synes bedre om nogle af de nyere designs.

Rezet

Rezetstore er en butik i København, der har fokus på sneakers og god stemning. Den store passion for sneakers har været bærende for butikken siden dens tilblivelse i 2011. Manden bag Rezetstore er Henrik Bousager Larsen, og hans ånd går tydeligt igen i hver en afkrog og detalje. Således kan man fornemme Henriks håndaftryk i alt lige fra udvalget af sneakers og andre beklædningsdele, samt indretning og atmosfære i butikken. Udover den fysiske butik, der findes på Rådhusstræde 7, så har Rezetstore udvidet yderligere med en online webshop, hvor man nemt kan danne sig et overblik over det store udvalg af blandt andet sneakers hos Rezetstore. Grundet den store interesse i sneakers, kan man altid komme forbi butikken, eller kontakte en af Rezetstores medarbejdere online, hvis man har en forespørgsel på et par sneakers, der ikke er at finde i det store sortiment. Herved kan det efterspurgte par sneakers hurtigt fremskaffes. Gå på opdagelse i det spændende udvalg af beklædningsdele hos Rezetstore.dk og bliv inspireret af de mange spændende design og gode priser.