Pryd hjemmet med smukke skifer fliser til køkkenet

Inpro A/S har alt i skifer fliser samt mange andre slags natursten. Skal du bruges skifer fliser til køkkenet, så læs med her.

Inpro A/S

Skifer fliser til ethvert behov

Inpro A/S har snart 20 års erfaring med natursten, og de kan hjælpe dig hvis du drømmer om smukke fliser i natursten til gode priser. De har Danmarks største udvalg og sælger til både private og virksomheder. De har enormt know how, så hvis du skal have svar på noget med natursten, så er det hos dem, du skal henvende dig. Skifer er en speciel sten, for den er naturligt lagdelt i nogle meget ”lige” lag, og når man kløver den får man altså nogle meget lige stykker. De har mange forskellige slags skifer fliser, som kan bruges til mange forskellige formål, både indendørs og udendørs. Skifer fliser kan bruges på terrassen, men så skal man vælge de ikke alt for mørke stentyper, for ellers bliver de for varme om sommeren, de kan bruges i køkkenet, hvor de vil se enormt smukke. Skifer fliser er også populært i badeværelset, hvor det ser enormt luksuriøst ud.

Skifer fliser til køkkenet

Inpro A/S har mange forskellige slags skifer fliser til køkkenet. Skifer er en sten, som er naturligt lagdelt, så når man kløver den får man helt lige stykker men med en svagt ujævn overflade, og det er det, der er så unikt. At man faktisk kan beholde den helt naturlige overflade på sin sten og stadig lave bordplader på 550 cm, som er vandrette hele vejen. Der er mange forskellige slags skifer, og i butikken kan du finde mange flotte skifer fliser til køkkenet. Farverne varierer meget – fra de nærmest helt sorte til de mere grønne, grå og nærmest sølvfarvede. Det er en meget levende sten, som egner sig perfekt til indendørs brug, for den giver virkelig noget kontrast til de hvide vægge. Læs mere om skifer fliser til køkkenet på deres hjemmeside, som du kan besøge på inpro.dk, hvor du kan se hele udvalget.