Pryd væggene i dit hjem med sjove by plakater og citatplakater fra Frans Barstad

Med sin skarpe æstetiske sans laver Frans Barstad ægte kunst, der forstår at møde sit publikum i øjenhøjde og dér, hvor de er. Det er netop derfor, at hans citatplakater og by plakater er blevet så populære, som de er.

Frans Barstad

Citatplakater med hyggelige print

Et hurtigt klik ind på fransbarstad.dk viser, at Frans Barstad laver mange forskellige slags plakater med hyggelige print. Et godt eksempel er de fantastiske citatplakater, hvor de smukke blyantsbaserede billeder bliver akkompagneret af morsomme, underfundige og tankevækkende citater om alt fra kærlighed og lykke til venskab. Citatplakater er derfor både et æstetisk og sjovt valg til dig, der gerne vil have nogle nye billeder op på væggene derhjemme. Derudover er citatplakater også en perfekt samtalestarter, når du får gæster på besøg. For et godt citat er jo nemlig et, der både er kort, præcist og som føles sandt for os alle. Frans Barstads citatplakater kan fås i flere forskellige størrelser, og selvom du kan gå fra lille til stor, så forbliver prisen altid i den lave ende – også på leveringen.

Sjove by plakater

Et andet unikt produkt er Frans Barstads by plakater. Det kan sagtens være, at du allerede har set dem hængende hos en ven, for de er altså ret iøjnefaldende. Det primære element hos Frans Barstad er blyantstegningen, som nærmest aldrig har set så godt ud som nu. Men et andet er gennemgående tema, er det charmerende glimt i øjet, som især skinner igennem i de sjove by plakater. På fransbarstad.dk kan du købe mange forskellige by plakater til mange forskellige byer, men hvis du fx bor i København eller Odense, vil du helt sikkert more dig over illustrationer af alt fra ikoniske varetegn, til lokale helte og andre ting, som din by er kendt for. Ligesom med citatplakaterne er de flotte by plakater noget, der sætter samtalen i gang og vækker minderne frem, når du genbesøger din barndomsby eller bliver mindet om, hvad der gør lige præcis din by så unik, som den er.