Ans Rejser

Rejs til Nordkap, eller kom omkring Wismar, Rügen og Stralsund

Bestil en rejse til Nordkap hos Ans Rejser. Der tilbydes også en del ture til Tyskland inkl. en, der kommer forbi Rügen, Wismar og Stralsund.

Ans Rejser

En rejse til Nordkap med det hele

Ans Rejser byder ind med flere typer af Nordkap ferier, og en af deres ture hedder ”Den populære Nordkaprejse”. Der er tale om en tur, hvor man kommer forbi Norge, Sverige og Finland. Der flyves til Alta, og så står den på bus og sejlads hjem igen, mens man kommer forbi mange spændende steder. Denne rejse er en helt speciel oplevelse, hvor man kommer tæt på den nordiske kultur på en måde, man ikke er vant til. Hvis du ønsker en anderledes rejse end de klassiske badeferier, så er det måske en Nordkap rejse, du har brug for. Det fulde program kan ses på www.ansrejser.dk, hvor du er i stand til at finde priser osv. Ans Rejser er en side spækket med smukke billeder, så man virkelig kan få en fornemmelse for, hvad der venter en. En tur til Nordkap byder på alt fra delikatesser til gammel kultur og smuk natur.

Rügen, Stralsund & Wismar – en ultimativ rejse

Hos Ans Rejser tilbydes en uforglemmelig tur til Rügen, Stralsund & Wismar. Rügen er en virkelig smuk ø, der siden genforeningen i Tyskland har haft en rivende udvikling. Det kan kun anbefales at besøge Stralsund, Wismar og Rügen, der er uovertrufne destinationer med smukke landsbyer, flotte strande, gode spiseoplevelser og meget andet. Der er tale om tysk idyl, når den er bedst. Se selv billederne ved at klikke ind på ansrejser.dk, og så er det ikke svært at forstå, hvorfor folk vælger at rejse til Stralsund, Rügen og Wismar. Ans Rejser tilbyder en hyggelig tur på fem dage til Rügen Stralsund & Wismar med dansk rejseleder.

Oplev Rügen, Wismar og Stralsund, eller bestil en rejse mod Nordkap hos Ans Rejser. Det er muligt at læse mere om disse pakkerejser ved at klikke ind på hjemmesiden.