Skab den helt rigtige stemning til hverdag eller fest med champagneglas og Sphere væglamper fra Mozalina

Hos Mozalina står designbevidste medarbejdere klar med en hjælpende hånd. De ved præcis, hvor vigtig indretning er for den kvalitetsbevidste kunde, og hvor meget den rigtige atmosfære i hjemmet kan give ro i sindet. Læs mere om det store udvalg af alt fra champagneglas til væglamper herunder.

Mozalina

Champagneglas med flotte detaljer

Står du som så mange andre og mangler service til den store dag? Mozalina udbyder alskens køkken service til både hverdag og fest. Champagneglas finder du for eksempel flere varianter af, hvis du står og skal dække op til en festlig lejlighed. Tag bland andet et kig på de fine champagneglas med guldkant, der både er elegante og grove i deres udtryk, og som derfor er perfekte til enhver form for fest. Udvalget af glas, dækker dog ikke bare champagneglas, men også glas til cocktails, samt vin- og vandglas. Størstedelen af sortimentet er desuden håndblæst og derfor meget fordelagtigt prissat i forhold til glassenes kvalitet.

Spred lys i hjemmet med Sphere væglamper

Et stilfuldt hjem bør aldrig gå på kompromis med den rigtige belysning. Mozalina har derfor samlet et varieret udvalg af Schuller eller Shpere væglamper. Behageligt lys og unikke design er i højsædet, når du går på opdagelse i Mozalinas store lys-univers. Vælg mellem materialer såsom mundblæst glas, glas med kromfinish eller skinnende metal, og find præcis det udtryk, der matcher din drømme-belysning. De mange design er ofte uregelmæssige i deres struktur og form, hvilket gør dem til fine skulpturelle installationer, der vil pryde ethvert hjem. En Sphere væglampe vil derfor ikke bare fungere som blikfang i din nyindrettede stue, men samtidigt sørge for den behagelige atmosfære, der er så uundværlig for et velindrettet hjem.

Skynd dig forbi www.mozalina.dk, og få fingrene i livsstilsprodukter, der vil få dit hjem til at funkle som nyt igen.