Stærkt udvalg af luftgevær og våbenskabe

Hos Pamhule Jagt og Buegrej finder du alt hvad en jæger og bueskytte har brug for. Derfor finder du også et stærkt udvalg i både våbenskab og luftgevær. Køber du for over 300,- så er fragten gratis. Klik forbi og se udvalget.

Pamhule Jagt & Fiskeri

Godt udvalg af sikkerhedsgodkendte våbenskab

Har man våben stående derhjemme, så er det lovpligtigt at opbevare dem i et godkendt våbenskab. Hos Pamhule Jagt og buegrej finder du et godt udvalg i sikkerhedsgodkendte våbenskabe, som yder maksimal beskyttelse. Det velassorterede udvalg sikrer, at du kan finde et våbenskab, som passer godt til dit arsenal af jagtvåben, luftgevær, salonrifler og lignende. Fragten på dit nye våbenskab fra www.iversen-import.dk er inkluderet i prisen, og våbenskabene leveres med 3 års garanti. Har du yderligere spørgsmål vedrørende køb af våbenskab, så kan du med fordel rette henvendelse til butikkens kundeservice, som sidder klar til at besvare disse efter bedste evne.

Bredt udvalg af luftgevær

Et luftgevær er en rigtig god måde at komme i gang med at skyde til måls. Våbnene fås til overskuelige priser, og selv de budgetvenlige modeller som man lige nu finder hos Pamhule Jagt og Buegrej yder ganske høj præcision. Er du blevet nysgerrig efter at læse mere om luftgevær, så klik forbi butikken. Lige nu finder du modeller fra kendte og roste mærker så som Gamo, Weirauch og Hatsan. Prisniveauerne er ganske brede, og inkluderer både luftgevær som egner sig godt til nybegyndere, lige som du også vil finde high-end luftgevær som nok mest henvender sig til garvede skytter, for hvem kun det allerbedste er godt nok. Uanset hvilken gruppe du hører til, så er www.iversen-import.dk helt sikkert et besøg værd.

Klik forbi Pamhule Jagt og Buegrej allerede i dag, og se det stærke udvalg i både luftgevær, våbenskab og meget mere.