Guldsmed Østergaard

Ure fra Tissot og de lækre Beautiful World smykker

Hvis du er på udkig efter smykker eller accessories som er af høj kvalitet eller som har et flot, særpræget design, så kan det måske være værd at investere i Beautiful World smykker eller ure fra Tissot. Begge disse mærker giver nemlig mulighed for at sætte et spændende præg på ens look.

Guldsmed Østergaard

Særprægede og smukke Beautiful World smykker

Hvis man gerne vil finde et unikt designsmykke, der vil give ens outfit et rigtigt spændende udtryk, er det værd at investere i et Beautiful World smykke. Beautiful World smykker fra byBiehl fås både som halskæder, armbånd og øreringe og i sølv, rosa eller forgyldt – så der er rig mulighed for at finde en farve lige efter ens smag og ønsker. Med den meget karakteristiske globus i vedhænget er Beautiful World smykker et særpræget smykke i et flot design, der skiller sig ud fra mange andre halskæder, øreringe eller armbånd. Dette smykke er derfor uden tvivl et rigtig spændende stykke tilbehør til outfittet. Beautiful World smykker forhandles bl.a. på hjemmesiden guldsmedoestergaard.dk, hvor det er muligt både at bestille smykket i sølv, forgyldt eller rosa.

Tissot ure i mange forskellige stile

Ud over den meget praktiske funktion, som ure naturligvis har, så bliver de i dag i høj grad brugt som et smykke eller som et fedt stykke tilbehør til outfittet. Når man er på udkig efter sådan et ur, er det derfor en god idé at kaste blikket på ure fra Tissot, som fås både til damer og herrer. Tissot ure findes nemlig i mange forskellige designs med remme både i læder og lænker, så man kan finde et ur, der passer til ens stil. Udtrykket i Tissot urene fås desuden både i de meget funktionsfyldte urskiver og de helt enkle urskiver – der er kort sagt et rigtigt stort udvalg i netop dette mærke. Derfor: næste gang der shoppes efter et ur, så kig efter et fra Tissot.