USB-C kabler og powerbanks til markedets bedste priser

Mangler du et USB-C kabel eller et hvilket som helst andet stik? Av-Cables.dk leverer USB-C 3.1 kabler til et væld af formater som USB-A og -B, hub, DVI, HDMI, VGA og mange flere. Køb også elektroniktilbehør til stærke priser på www.av-cables.dk inkl. powerbanks – en perfekt julegave!

Av-Cables.dk

USB-C stik – Alle typer på www.av-cables.dk

Du finder et af landets største udvalg af USB-C kabler hos Av-Cables.dk, der også har skrevet en guide om emnet. Udvalget er inddelt i et utal af underkategorier, så det er nemmere at navigere frem og tilbage imellem de hundredvis af produkter. Køb USB-C 3.1 til minijack, SATA, Displayport, HDMI, RJ45 og meget andet. Dette alsidige stik har mange anvendelsesmuligheder som f.eks. at tilslutte computeren med forskellige apparater. De moderne USB-C kabler er med til at sikre lynhurtig overførsel af alle typer data. Det betyder, at man både kan overføre video, billeder, musik, programmer og meget andet. Køb USB-C stik fra kendte mærker som DeLock, Lenovo og Lindy online på www.av-cables.dk.

Køb din powerbank online hos Av-Cables.dk

Har du brug for en powerbank? Disse er perfekte til den lange flyvetur. Skal du på tværs af Atlanten? Mange elektroniske apparater kan ikke holde hele turen, og som kommer man til at kede sig på den sidste halvdel af flyveturen. Løsningen er en powerbank, som i dag koster meget lidt. Du finder modeller til under 100 kroner hos Av-Cables.dk! Her har du også en fed julegave, adventsgave og pakkekalendergave, som kommer til at vække stor glæde. De kommer med forskellige udgange heriblandt Lightning, så du kan tilkoble din tablet eller din smartphone uanset producent. Køb sorte og hvide powerbanks online eller modeller i andre farver. Husk at tænke over, hvor mange mAh, du skal bruge. Dette afhænger naturligvis af, hvor mange der skal bruge den, hvilken type apparat, og hvor mange gange den skal oplade. Hos Av-Cables.dk kan du købe powerbanks af en særdeles høj kvalitet, der kan oplade dine elektroniske apparater gang efter gang.

Køb en powerbank og USB-C stik billigt på www.av-cables.dk.