Varme krydderier til kolde dage

Trænger du til at spice din mad op på en sjov og billig måde, skal du bevæge dig ind i krydderiernes verden. Ved få greb kan du sidde ved aftensbordet og føre dig hensat til varmere himmelstrøg, og ukendte lande, ved at tilføre nye og – for dig – måske ukendte krydderier.

Om vinteren kan man godt trænge til drømme sig væk fra sne og kulde. Der er gode krydderier en god smutvej til drømmen. Paprika og chili er to krydderier, der er nemme at bruge. Hos T.I Krydderier finder du et stort udvalg af begge slags. Og i forskellig styrke. På deres hjemmeside finder du nemt de forskellige typer. Ved at klikke på billede af hver slags, kan du finde information om styrken i det enkelte krydderi. Paprika findes i en del varianter. Du kan bl.a. vælge en røget variant, der giver en lidt gennemtrængende paprikasmag, der egner sig godt til fx svinekød.

Chili er manges favorit

Danskerne fik for alvor øjnene op for chili for nogle år siden, hvor der var konkurrencer om, hvem der kunne spise den stærkeste chili. Der lærte vi forskellen på de friske og de tørrede, og at det ikke altid var de store chili, der var de stærke. Hos T.I Krydderier finder du et godt og varieret udvalg af chili. Både de meget stærke og de mildere varianter.

Er du ny i et køkken, kan du hos T.I.Krydderier købe en begynderpakke med 12 slags for 140 kroner. Pakken indeholder gode basiskrydderier så som Himalayasalt fin, sort peber stødt, chili knust, og paprika edelsüss med mere.

Savner du inspiration, kan du på hjemmesiden søge under “Verdens køkkener” og få et overblik over, hvilke krydderier du skal bruge i thaimad eller i en indisk dhal.

Lidt historie om firmaet

T.I. Krydderier fra hele verden startede som en hobby for Thorkild og Inge tilbage i 1996. De købte nogle kilo krydderier hjem og solgte det med succes på kræmmermarkeder. Og sådan lød startskuddet til den forretning, de har i dag. På deres webshop finder du alverdens krydderier med billeder og gode beskrivelser af, hvad du kan bruge det enkelte krydderi til. Du kan søge efter et enkelt krydderi på hjemmesiden, eller blive inspireret under de forskellige sektioner.

Siden 1996 har Torkild og Inge udvidet deres sortiment til også at dække kaffe, te og søde sager. Du får gratis fragt ved at handle for 300 kroner og derover.