Revision
Søger du nogen til at varetage revision af dit regnskab, revisionspåtegning, økonomisk rådgivning, regnskabsopgaver eller andet, der ligger under kategorien revision, så besøg Olsens Revision online på www.olsensrevision.dk for den bedste revision og vejledning.

Vi har både registreret revisor samt statsautoriseret revisor som samarbejdspartnere, der ikke blot sikrer at revisionen af dine regnskaber varetages korrekt men og lever op til en nødvendig og lovpligtig revision. Ejer du et revisionspligtigt selskab kan du ikke undvære en god revision og gennemgang af dine regnskaber. Kontakt eller læs mere om Olsens Revision og få med garanti den bedste oplevelse indenfor revision af regnskab.

Forældrekøb
Spekulerer du i forældre køb og investering af lejligheder? Olsens revision beskæftiger sig med et bredt udvalg af økonomisk rådgivning, revision, gennemgang af regnskab, revisionspåtegning m.m. og ikke mindst forældrekøb. Forældrekøb af lejlighed er en investering og kan være en god investering men kræver god rådgivning, som Olsens Revision tilbyder i bedste kvalitet. Besøg www.olsensrevision.dk og læs mere om forældrekøb samt andre former for økonomisk rådgivning i særklasse. Vi vejleder bl.a. om driftomkostninger, renter, boligsikring samt andre aspekter, der berører emnet forældre køb. Besøg Olsens Revision online eller kontakt os via mail eller telefon.

Bogføring
Er du i tvivl om hvilke krav, der stilles til bogføring eller skal du bruge en ekstern bogholder eller revisor til at varetage dine regnskaber og bogføring? Olsens Revision tilbyder et bredt udvalg af økonomisk rådgivning, hvor bogføring, revisionspåtegning, regnskab m.m. blot er få af de opgaver vi beskæftiger os med hos Olsens Revision. Olsens Revision har hovedsæde i København K og varetager derfor revisionsopgaver samt bogføring for mange forskellige virksomheder i kun den bedste kvalitet. Hvis du specifikt søger eksperter i bogføring, der kan anvende regnskabssystemet e-conomic til at holde styr på bl.a. faktura og kvitteringer, kan vi også klare dette. Med andre ord: Søger du eksperter i bogføring, revision eller generel økonomisk rådgivning, så kontakt Olsens Revision på enten www.olsensrevision.dk eller via telefon eller mail.