Alt inden for flanger og pneumatik – og mere til!

ROYKON har alt i fittings, rør, ventiler, flanger etc. til bl.a. pneumatik, fødevarer og VA-installationer. Læs mere her om det store udvalg.

ROYKON

Pneumatik – Alle ting til pneumatiske installationer på www.roykon.dk

Hos ROYKON finder du alt i fittings og ventiler til bl.a. pneumatik samt VA-installationer. Når man laver penumatiske installationer, så skal alle enkeltdele være 100% i orden, for hele installationen svækkes, hvis der er problemer med en enkel fitting eller en ventil. Pneumatik er installationer med bl.a. gas, vand, højtryk og høje temperaturer, og derfor er det vigtigt, at man stoler på de producenter, der laver enkeltdelene. På roykon.dk kan du være helt sikker på, at du nok skal kunne finde de rette dele, da deres udvalg er enormt, og de kun fører de bedste produkter i sortimentet. De har fx over 250 FRS-enheder til filtrering, regulering og smøring. Søger du fx en specifik filterregulator, så findes der mange forskellige størrelser og modeller til at opfylde dine præcise behov. Du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge til pneumatik i butikken, og hvis du søger rådgivning, så sidder deres professionelle medarbejdere i kundeservice klar til at hjælpe dig på telefonen.

Hvad mangler du inden for flanger?

ROYKON har også et stort udvalg af flanger i rustfrit stål. Alle modellerne er lavet i AISI 316, som både er rustfrit og syrefast, så de kan bruges i de fleste industrier. Der er gevindstørrelser fra 1/8” og helt op til 5”. Hvis du søger specialløsninger, så kan du indhente et tilbud på bare 48 timer. Deres kundeservice er professionel og kan give dig præcise råd og vejledning, så du kan finde lige det, du søger. Udvalget tæller over 40.000 produkter, så der er nok at vælge imellem. Hvis du er professionel og ved præcis, hvad du skal bruge, så er det bare at bestille på hjemmesiden www.roykon.dk. Hvis du bestiller inden 15.30 mandag til torsdag og inden 13.30 om fredagen, så har du dine varer næste dag. Søger du noget, der kan opfylde en bestemt funktion, men uden helt at vide, hvad det kunne være, så kan du altid ringe eller skrive. Find de rette flanger eller fittings i deres sortiment.