Asta & Alfred – Angulus børnesandaler og de praktiske Barnabe suttesnore

Der er visse elementer som er praktiske at have, når du har små børn. Det er ikke blot sko og tøj, også de mere praktiske elementer, der gør at barnet ikke mister sutten eksempelvis. Hos www.astaogalfred.dk kan du finde alt dette. I deres udvalg finder du blandt andet Angulus børnesandaler og Barnabe suttesnore.

Asta & Alfred

Angulus børnesandaler – behagelige og skønne at se på

Til sommer kan det være rigtig varmt at gå rundt i lukkede sko, og det er derfor også en god ide, at du finder lækre sandaler til de små børn, så det ikke er ulideligt at gå ude. Hos Asta & Alfred har de, det helt rigtige udvalg med Angulus børnesandaler. De kommer i flotte og søde design, og du er sikret at de små har den rette støtte, så deres små fødder kan vokse under de rigtige betingelser. Sandalerne fra Angulus bliver lavet af naturmaterialer, da det er det bedste for børn. Du vil dermed ikke blot få flotte sko, men også det bedste for dine børn. Hos Asta & Alfred finder du de helt rigtige Angulus børnesandaler, så dine børn får den rette støtte.

Barnet mister aldrig sutten med Barnabe suttesnore

Kender du til problemet, at baby mister sutten når I er ude at gå, eller taber den derhjemme, og I ikke kan finde den? Nogle små kræver at det er den samme sut, og intet andet er godt nok. Det har Asta & Alfred den perfekte løsning til. De har nemlig et udvalg af Barnabe suttesnore, der sættes fast i sutten, og som let kan sættes på alt. Den kan dermed klikkes på jakken, vuggen eller i barnevognen, så I er sikre på, at den ikke forsvinder. Hvis din baby ikke kan finde sutten, så kan du uden tvivl finde den, med den smarte snor. Du bør tage ind forbi Asta & Alfred, og gøre det lettere for dig selv med Barnabe suttesnore.