Badmintonketcher fra Yonex – mere info på badmintonsiden.dk

Badmintonsiden sælger alt til badmintonspillere – både amatører og professionelle. Skal du fx bruge en god badmintonketcher fra Yonex, så har de mange gode muligheder til dig.

Badmintonsiden

Bestil en badmintonketcher efter din spillestil

Hos Badmintonsiden kan du finde alt i badmintonudstyr fra de bedste brands og producenter i verden. Hvis du skal bruge badmintongrej, fx badmintontøj, ketchere eller fjerbolde, så kan du finde det bedste udstyr på siden, som både sælger gear til professionelle og amatører. Der er mange forskellige badmintonketchere at vælge imellem, og hvis du gerne vil have en god badmintonketcher, som du kan have i mange år, så er der fin chance for, at du kan finde en i butikken. Der er forskellige parametre, du skal kigge på, når du køber din badmintonketcher. Det er nemlig langt fra prisen, som er afgørende; nej, det handler om, om ketcheren passer til dig og din spillestil. Du skal fx overveje, hvorvidt du skal have en ketcher, der er hårdt strenget op eller som er blødt strenget op. Du skal også finde ud af, om du skal bruge en badmintonketcher, som er meget eller lidt fleksibel – det kan være ret afgørende for, hvilken slags badminton, du skal spille. Der er klart ekstra styrke på en mindre fleksibel ketcher, men den kan også være sværere at styre. Det sidste, du skal overveje er, hvordan vægten skal være fordelt i din ketcher. Hvis man spiller double, så er det godt med en ketcher, der er let ude i enden, da man får brug for meget hurtige bevægelser. Når man spiller single, er der ikke det samme behov for hurtig ketcherføring, og derfor kan ens badmintonketcher have tyngdepunktet længere ude, hvilket selvsagt giver mere styrke på ens slag. Klik ind på www.badmintonsiden.dk og find lige det, du skal bruge af badmintonketchere og andet godt badmintonudstyr.

Yonex produkter føres hos Badmintonsiden

En rigtig god producent af badmintonketchere er Yonex. Yonex er et japansk mærke, som har lavet kvalitetsudstyr til professionelle sportsfolk i et halvt århundrede. Der er mange gode grunde til at kigge på det flotte udvalg af Yonex ketchere, som er nogle af de bedste, man kan opdrive på markedet, hvorfor også mange professionelle spiller med netop dette mærke. Der er sket meget siden man spillede med træketchere med tarmstrenge – de hårde nylonstrenge kan spændes enormt hårdt, hvilket kan give en ekstra kraft på fjerboldene, som dog stadig er lavet med rigtige fjer, når man spiller på højt niveau. Skal du bruge en god ketcher, så kig på Duora serien fra Yonex, hvor både 77, 88, 10, 7 og 6 forhandles. Der er mange gode ketchere iblandt, og du kan nok finde en, der passer lige til din spillestil. Bare du husker at tænke over ketcherens balancepunkt og fleksibilitet. Der er forskellige faktorer, man skal tænke over, når man køber sin badmintonketcher, for det er også en ting, man kan have i mange år, hvis man passer ordentligt på den. Man kan altid spørge til råds i butikken, hvor alle de dygtige medarbejdere er badmintonspillere eller badmintonentusiaster, som kan hjælpe dig med dine spørgsmål. Det er nemlig ret vigtigt at man vælger rigtigt, når man køber udstyr. Der er også et bredt udvalg af badmintontøj fra Yonex, som laver både badmintonsko og tøj. Vælg imellem mange forskellige spændende designs i flotte farver, som kan optimere din præstation, når du dyrker ketchersport. Der vil helt sikkert være lige det Yonex udstyr, du skal bruge for at komme i gang med at spille badminton – om du så spiller på højt niveau eller skal prøve det sjove spil for første gang. Det er vigtigt at have det helt rette par badmintonsko, som sidder godt på dine fødder, for man belaster sine knæ og fodsåler på en helt bestemt måde, som skal understøttes.