Bestil ringe, herreure, dameure etc. fra exklusivguld.dk

Søger du et flot herreur, så kan du finde et stort udvalg hos Exklusiv Guld & Sølv, som sælger smykker og ure til mænd og kvinder. Læs også mere her om en eksklusiv Julie Sandlau ring.

Exklusiv guld og sølv Aps

Herreur – alt i kvalitetsure til mænd fra kendte designere

Hos Exklusiv Guld & Sølv kan du finde et stort udvalg af smukke ure og smykker til både mænd og kvinder, fra de kendte og anerkendte mærker fra både ind- og udland. Der er bl.a. et stort udvalg af herreure fra mærker som Jaguar, Frederique Constant etc. Et herreur er den perfekte accessory til en moderne mand, der søger et stilet og tidløst smykke, som både er funktionelt og æstetisk. Du kan bl.a. finde et smukt Georg Jensen herreur med læderrem, som har et vintage look eller et mere moderne og teknisk udseende SEIKO ur med flere forskellige funktioner. Et armbåndsur er noget, man går med hver dag, og som skal kunne holde i årtier. Det bliver en del af ens stil, uanset om man er til ferie, fest eller på arbejde. Det skal være holdbart og kunne holde til brug og slid, og derfor er det også en enormt robust slags glas, der bliver brugt til urskiver.

Julie Sandlau ringe fra serier som Peacock og Glory

Exklusiv Guld & Sølv sælger smykker fra mange forskellige unge danske designere, som har gjort sig bemærket på hver deres måde. Der er bl.a. et stort udvalg af smykker fra Julie Sandlau, som er en spændende dansk designer, som i årevis har været kendt for de unikke design og meget elegante og feminine smykker. Du kan bl.a. finde en Julie Sandlau ring fra serierne Glory, Infinity, Peacock m.fl. I hver kollektion er der både ringe, øreringe, vedhæng og armbånd. Ofte bruger hun gulv eller sølv belagt med ædelsten, og den smukke Julie Sandlau ring fra Glory serien er en helt rund guldring med en stor halvkugle belagt med kubiske zirkonia. Hvis du søger smykker med et feminint udseende, der kan bruges til alle lejligheder, så er en Julie Sandlau ring måske noget for dig. Se det store sortiment på siden, hvor du får fri fragt ved køb over 625 kr.