Catering til konfirmation og firmafrokost i KBH

Madkonceptet fører et fint katalog med cateringmuligheder til virksomheder og private i KBH og omegn. Københavnske virksomheder har taget deres frokostordning til sig. Også mad til konfirmation og diner transportable til jubilæum som f.eks. tapas eller 3-retters menu er noget, de med glæde kan sørge for. Vi kommer til at kigge lidt nærmere på firmaet her, men se også mere om konceptet på madkonceptet.dk.

Madkonceptet

En glimrende mulighed for firmafrokost i bedste kvalitet – København

Med en firmafrokost fra Madkonceptet får man 1 varm ret, 1 fyldig salat, noget rigtig lækkert brød og andre fantastiske anretninger i buffetform. Der er selvfølgelig noget nyt og spændende hver dag. En god frokostordning kræver naturligvis variation, og det ved de mere end nogen anden hos Madkonceptet i København. En fordel er deres villighed til at servicere folk, som ikke ønsker svinekød eller andre fødevarer. Fordi på www.madkonceptet.dk skal der ikke betales ekstra gebyrer for specielle kostmæssige ønsker. Deres frokostordning leveres så hen til døren, hvor I hører til. Det er praktisk, da I ikke skal bruge nogle ressourcer i det daglige. I har tid til at fokusere på jeres egne opgaver i erhvervet, og så sørger de for resten hos Madkonceptet. Værdier som ærlighed, fleksibilitet, kreativitet og kvalitet skinner igennem samtidig med deres høje serviceniveau. Det gør alt i alt denne frokostordning i hovedstaden til en unik og 100 % fantastisk oplevelse. Deres firmafrokost bliver et dagligt event, man ser frem til igen og igen. Dét er nemlig noget, som skaber stor værdi for ansatte i København, der er tilmeldt denne gastronomiske dagligdagsoplevelse.

Madkonceptet og deres mad ud af huset til konfirmation

Samtidig laver Madkonceptet også catering til andre end blot firmaer. De står bl.a. for mad til konfirmation, hvor de i år har strikket en buffet sammen, der imponerer. Den byder bl.a. på små ristede kartofler, tomatsalat med rødløg og feta, bruschetta med tunmousse og wraps med den lækreste pulledpork plus coleslaw. En god konfirmationsbuffet skal naturligvis have noget for alle. Konfirmanden skal imponeres og resten af gæsterne skal nyde godt af maden. Hos Madkonceptet sørger de for en konfirmationsbuffet, så alle går tilfredse og naturligvis mætte fra bordet. Deres konfirmationsmad kan findes på madkonceptet.dk.