Diner transportable på Sydsjælland og Lolland – Mad ud af huset fra Slagter Zangenberg

Slagter Zangenberg tilbyder catering på Lolland og Falster. Hvis du elsker godt kød og klassiske danske retter, så er diner transportable fra slagterzangenberg.dk et oplagt valg, også hvis man bor på Sydsjælland og Møn. De leverer mad ud af huset med kvalitets kød fra lokale landmænd til livets store fester – jubilæum, konfirmation, fødselsdag, firmafest osv.

Slagter Zangenberg

Catering på Lolland – Klik ind på slagterzangenberg.dk

Besøg slagteren, og smag på krogmodnet kød – en uforglemmelig oplevelse, der løfter sig langt over supermarkedsudvalget. Der tilbydes også catering på Lolland til konfirmation, studenterfest, fødselsdag, jubilæum og andre typer af events. Det kunne ligeledes være barnedåb og firmafest, hvor Slagter Zangenberg med glæde tilbyder catering på hele Lolland og omkringliggende egne. Til det gode kød får man udsøgt tilbehør. Her er f.eks. tale om nogle af de bedste flødekartofler på egnen. Der skal være rigeligt med mad og af det gode. Gør som mange andre i Lolland, og book catering på www.slagterzangenberg.dk. Der tilbydes bl.a. færdigpakker og saml-selv festmenuer. Kontakt Slagter Zangenberg for mere information om catering på Lolland.

Diner transportable på Sydsjælland – Få godt, dansk kød

Du er altid velkommen ind i den hyggelige slagterforretning, men du kan også bestille diner transportable til Sydsjælland. Slagter Zangenberg tilbyder nemlig mad ud af huset til hele Sydsjælland, og det er med kvalitet i fokus. Har du forkærlighed for et godt stykke kød og nogle dejlige, hjemmelavede pølser? Slagter Zangenberg tilbyder diner transportable på Sydsjælland, Møn, Falster m.m. til dem, der vil have mad, som smager af noget. Book til alle typer af events med mulighed for at sætte dit præg på menuen. Den gode cateringoplevelse starter på slagterzangenberg.dk.

Hos Slagter Zangenberg har de eget pølsemageri, hvor de laver hjemmelavede pølser af sublim kvalitet. Du bliver simpelthen nødt til at smage dem! Bestil mad til fester på Lolland og Sydsjælland. Læs mere om catering via deres hjemmeside, og bestil festmad til dit event, uanset om det er bryllupsjubilæum, fødselsdag eller firmafest.