Elektrisk trimmebord og trimmer til hundepels kan findes hos GroomUs

Ved hundesalonen er det nødvendigt, at du har de rette produkter, så du bedst muligt kan tage dig af hundenes pels. GroomUs har fuld forståelse for dette, og kan derfor også tilbyde nogle af de bedste produkter på markedet. Da de selv har erfaring indenfor grooming, er det helt sikkert hos dem, du skal finde elektrisk trimmebord og trimmer til hundepels.

GroomUs

Få hunden i rette højde med elektrisk trimmebord

Det er utroligt praktisk at have et elektrisk trimmebord, der giver dig muligheden for at komme ordentligt til hunden. Hos GroomUs kan du finde et elektrisk trimmebord, der bedst matcher dine behov og ønsker. Alle deres elektriske trimmeborde er nemlig lavet i høj kvalitet, så du altid er sikret det kan holde til at blive brugt i meget lang tid. Der er flere grunde til at investere i et elektrisk trimmebord. Det kan bl.a. gøre det lettere for hunden at komme op på bordet, da du kan sænke den. Ved store hunde er det helt klart en fordel, at den selv kan hoppe op. Desuden kan du hæve og sænke det elektriske trimmebord, så det passer i den arbejdshøjde, der giver dig den bedste stilling. Du kan vælge elektriske trimmeborde i flere størrelser. Tag ind forbi groomus.dk og find det bedste bord til din salon, i deres brede udvalg.

Vælg den bedste ledningsfrie trimmer til hundepels

Uanset om du har en hundesalon eller selv trimmer din hunds hår, så er det vigtigt at bruge det rette værktøj. Hos GroomUs har de samlet nogle rigtig gode moderne trimmere til hundepels, der sikrer en god trimning og et ergonomisk greb. En trimmer til hundepels garanterer dig, at du får det bedste resultat. Hundehår og vores eget hår er ikke ens, og derfor er det ikke en god ide, at du bruger en trimmer, designet til mennesker. Med en trimmer til hundepels, vil du være helt sikker på at den kan klippe håret uden at gå i stykker. Desuden kan du vælge dem i flotte design. Det praktisk ved disse trimmere til hundepels, er uden tvivl at de er uden ledning. Det gør det noget lettere at arbejde med dem, og den vil ikke være i vejen for hunden heller. Der er altså mange positive ting ved at vælge en trimmer til hunde. Tag et kig på udvalget hos groomus.dk, og find den trimmer til hundepels, der passer dig bedst.

GroomUs er Danmarks førende groomingekspert, og med deres egen erfaring har de også et godt grundlag for at kunne guide dig til det bedste valg af produkter.