Vælg indbygget biopejs og udendørs biopejs fra Flame-it

Et hjem bliver altid meget hyggeligere med en pejs, der kan varme og pynte på de kolde aftener. Hos Flame-it har de lige det, du er på udkig efter, med deres smarte og flotte biopejse, der kan fås enten til indendørs eller udendørs brug. I deres udvalg kan du finde en indbygget biopejs og en udendørs biopejs i forskellige størrelser og modeller.

Flame-it

Bestem den rette æstetik med en indbygget biopejs

Ønsker du at have en pæn detalje i hjemmet, så kan det være en stor fordel at tage et kig på en indbygget biopejs fra Flame-it. Med en indbygget biopejs kan du være sikker på, at du får en flot detalje i hjemmet. Vælger du en indbygget biopejs, vil der ikke være besvær med det, da den kan monteres direkte på væggen. Derudover er der ikke behov for hverken aftræk eller skorsten, da det ikke afgiver sod og røg. Det eneste en indbygget biopejs skaber er CO2, lidt vand fordampning og en lækker varme. Det er helt sikkert det bedste alternativ, til en pejs der skal bruge træ, skorsten og langt mere rengøring. Derudover kan du også få en indbygget biopejs til en lav pris. Vil du gerne have en indbygget biopejs i hjemmet, så tag ind forbi flame-it.dk, og find den rette i deres udvalg.

Nyd kølige aftener ved siden af en udendørs biopejs

Du kan dog også vælge en udendørs biopejs, der kan skabe en rigtig hyggelig stemning på terrassen eller altanen. Flame-it har et udvalg af flere forskellige udendørs biopejse, der kan gøre en stor forskel for et udendørsområde, uanset om det er ved dit eget hjem eller måske til restauranten. Med en udendørs biopejs har I et hyggeligt element at samles om, når mørket har lagt sig. For enhver, der gerne vil nyde længere tid på terrassen til sensommeraftenerne, er en udendørs biopejs et must-have. Det gør det muligt at holde varmen, men er også et flot element, der skaber et hyggeligt lys. Du kan desuden være sikker på, at alle udendørs biopejse er produceret i EU og har et TŪV certifikat. Du kan vælge mellem forskellige modeller, der fås både til gulvet og bordet. Har du en lille terrasse, er det helt sikkert ideelt, at du har en til bordet, der ikke kommer til at stå i vejen. En udendørs biopejs afgiver hverken røg eller sod, da der bruges bioethanol. Det kan du fylde på meget simpelt med en tragt, så du ikke hælder ved siden af.

Flame-it forhandler utroligt flotte biopejse til lave priser. De leverer uden omkostninger og garanterer hurtig levering på kun 1-2 hverdage.