En flot lædersofa og møbler fra FDB til gode priser kan findes hos ILVA Max Jessen Terndrup

ILVA Max Jessen Terndrup har mange forskellige smukke møbler til gode priser. Skal du bruge en flot lædersofa eller en klassisk elegant stol fra FDB så læs med her.

ILVA Max Jessen Terndrup

Lædersofa i moderne design

Hos ILVA Max Jessen Terndrup kan du være sikker på at finde kvalitetsprodukter, for alle deres samarbejdspartnere laver møbler i bedste kvalitet, både fra Danmark og udlandet. De har mange forskellige slags møbler, alt fra sofaer, senge, madrasser, spiseborde, til lamper og fodskamler. Du kan uden tvivl finde inspiration i deres flotte sortiment på www.max-jessen.dk, hvor du bl.a. kan søge inden for forskellige kategorier og møbelproducenter. Skal du fx bruge en flot lædersofa i moderne eller klassisk stil, som er behagelig og praktisk at sidde i, og som ser flot ud i hjemmet, så kan du uden tvivl finde det. En lædersofa er et klassisk møbel, ofte i sort, som kan kombineres med forskellige slags sofaborde, bl.a. glasborde. Hvis du vil have en lædersofa i naturlædefarve eller grå, så kan du selvfølgelig også finde det i sortimentet, hvor bl.a. mærker som Natuzzi, Calia Luigi, Gazzda, Søren Lund og Stressless er repræsenteret og giver deres bud på en tidsløs lædersofa..

Møbler fra det anerkendte mærke FDB

ILVA Max Jessen Terndrup har naturligvis også et bredt udvalg af FDB møbler, som jo måske er noget af verdens fineste. FDB står bag nogle af Danmarks historiens mest kanoniserede og ikoniske designs, og da denne møbeldesignhistorie er noget, som for alvor har sat Danmark på verdenskortet, så er det jo i verdensklasse. FDB har haft mange kendte designere inden over og mange ikoniske stole, sofaer og møbler er der kommet ud af det. Bl.a. Jørgen Bækmarks fletstole og skamler, Jørgen Mogensens spisestole eller Børge Mogensens børnestole og børnebænke. Der er mange forskellige smukke designs, som daterer helt tilbage til 50erne, men som bestemt ikke er gået af mode og som nok heller aldrig gør det. Du kan finde mange forskellige smukke FDB møbler i butikken, hvor du kan finde inspiration til, hvordan du skal indrette dig derhjemme eller på arbejdspladsen