Her kan du læse om Hyundai KONA, SEAT Mii electric og andre biler hos Storgaard Biler

Prøv den usædvanlige SEAT Mii eletric. Du får en forførende, lille elbil, der kan noget ud over det sædvanlige. Klik ind på storgaardbiler.dk, og læs mere om den. Derinde står bilen Hyundai KONA også nærmere beskrevet, som også er en af de mere populære modeller på de danske motorveje.

Storgaard Biler

SEAT Mii electric – Den bæredygtige fremtid er ankommet

Ønsker du en lækker bybil? Så vælg SEAT Mii electric, der kan komme alle steder hen. Der er ingen emissioner, og dens rækkevidde på 260 kilometer gør den mere end i stand til at køre i storbyen. Ja, du kan sagtens komme på udflugt væk fra byens travlhed uden at bekymre dig om, at batteriet løber tør. Kom derud, hvor køerne trives, og kom hjem igen, uden den mindste mine. Det er ikke svært at forstå, hvorfor SEAT Mii electric er så populær hos danskere i bylivet. Den er kvik i trafikken. Den tager under fire sekunder for at accelerere til 50 km/t. Man behøver heller ikke at være verdensmester i parallelparkeringer. Der er altid plads til at parkere en SEAT Mii electric. Elmotoren giver usædvanlig meget kraft i forhold til dens størrelse. Ja, du får 83 hk, hvilket er særdeles meget for sådan en lille bil. Storgaard Biler giver den bedste service, når det kommer til SEAT. Kom forbi nær Vejen, og kør en tur i den nye SEAT Mii electric.

Hyundai KONA – Mini-SUV med en masse ekstra

Prøv Hyundai KONA, der sikrer køreglæde for alle. Det er en sand testvinder, der også har testet og vundet mange danske bilejeres hjerter. Hyundai KONA er som en af de bedste mini-SUV’er på markedet noget helt specielt. Den er gennemført på alle fronter, og ligesom Mii electric egner den sig både til byen, men også på den anden side af byskiltet. KONA fra Hyundai fås også i et væld af farver, fordi livet er selvfølgelig ikke sort og hvidt. Match det indre med det ydre, og få en bil, som er spækket med teknologi. Hyundai KONA har noget for alle.