Få professionel vejledning til at planlægge Jeres firmaarrangement eller konference i udlandet

Hos Corporate Travel & Events arrangerer de Jeres næste firmaarrangement, og de er specialister i at hjælpe virksomheder og foreninger med at finde den perfekte destination. I får professionel vejledning til at planlægge Jeres firmaarrangement eller konference i udlandet. Hos Corporate Travel & Events tror de på, at en utraditionel destination skaber større intensitet og større kreativitet, derfor hjælper de jer med at skræddersy Jeres firmaarrangement.

cte.dk Corporate Travel and Events

Oplevelse ud over det sædvanlige

Corporate Travel & Events giver jeres virksomhed, forening eller afdeling en oplevelse ud over det sædvanelige, når de kommer med forslag til Jeres næste firmaarrangement. Gode medarbejdere som er motiverede og velkvalificerede er en vigtig faktor for en virksomhed, og derfor kan et firmaarrangement være med til at styrke forholdet internt og motivere yderligere. Corporate Travel & Event ønsker at skabe de bedste rammer for jer, så i ikke blot får en faglig oplevelse, men derimod også kan tage hjem med et godt socialt fællesskab i rygsækken.

Konferencer i udlandet

Skal Jeres virksomhed på konference i udlandet, kan Corporate Travel & Events hjælpe jer med professionel vejledning, så I får det største udbytte af rejsen. En konference i udlandet kan giver jer som virksomhed, forening eller afdeling en fantastisk oplevelse, hvor I kan tage en pause fra hverdagens rutiner og blive inspireret af nye indtryk. På eksempelvis en konference i udlandet vil en af arrangørerne fra Corporate Travel & Event være til stede, hvilket sikrer, at Jeres rejse er af højeste kvalitet. Destinationerne er alle nøje udvalgt, og har en smuk beliggenhed, som skiller sig ud fra de traditionelle destinationer. Jeres rejse kan gå til stort set alle tænkelige destinationer rund omkring i verden, som eksempel Dubai, Kroatien eller Sardinien.

Så hvis Jeres virksomhed, forening eller afdeling søger oplevelser og udfordringer i udlandet, i form af eksempelvis en konference i udlandet, kan Corporate Travel & Events hjælpe jer med planlægningen af Jeres skræddersyede rejse. Se mere på www.cte.dk.