Find de rigtige engangskopper til din virksomhed på Papkrus.dk

Engangskopper

Har du en café eller en restaurant? Så kan det være, at du har brug for engangskopper, så dine kunder kan få deres drikkevarer med sig på farten. Lige netop dette kan du finde på Papkrus.dk, hvor du kan vælge mellem deres store udvalg af engangskopper. Lyder det interessant for din virksomhed? Så kan du læse mere om det i denne artikel.

Engangskopper bliver brugt i mange situationer. Vi anvender dem på restauranter, når vi gerne vil have vores sodavand med os, men vi anvender dem også på caféer, hvis vi skal have en god kop kaffe med på farten. Fordi der er mange kunder, som gerne vil have en to-go-kop, er det også vigtigt, at virksomhederne kan tilbyde dem engangskopper af høj kvalitet. Lige netop dette får du mulighed for at skaffe på Papkrus.dk.

På Papkrus.dk kan du finde lige de engangskopper, som passer godt til din virksomhed, samt købe dem til en god pris. På deres hjemmeside får du mulighed for at vælge mellem deres store udvalg af krus og kopper, der naturligvis fås i mange forskellige størrelser, mønstre og farver. Samtidig kan du få papkrus med dit eget mærke og design på, så dine kunder modtager et papkrus med dit logo, når de handler hos dig. Du kan vælge mellem Single Wall og Double Wall til dit papkrus med eget logo samt vælge mellem mange forskellige størrelser. 

Find dine engangskopper i deres store udvalg

På Papkrus.dk kan du få den engangskop, der fungerer bedst for din virksomhed. De har blandt andet sodavand, krus, kaffebæger, bio-kopper, drikkeglas og meget andet. Hvis du skal holde fest, kan du også vælge mellem deres udvalg af champagneglas. Desuden har de, blandt andet til deres sodavandsbægre, en størrelsesguide, så det bliver nemmere for dig at finde ud af, hvorvidt det er 30 cl, 40 cl, 50 cl eller 80 cl, der passer bedst til din virksomhed.

Papkrus.dk har en fragt fra 48 kroner, men hvis du køber varer for mere end 1500 kroner, er der fri fragt. Samtidig får du hurtigt leveret dine nye engangskopper. Hvis du er lidt usikker på, hvilke engangskopper du skal vælge, kan du altid kontakte Papkrus.dk, som har åbent fra 08:30-16:30 mandag til torsdag og fra 08:30-15:00 om fredagen.