Sørg for, at det er sjovt at gå på arbejde: Prøv et foredrag om arbejdsglæde

Med et foredrag om arbejdsglæde gør du det sjovere for dig selv og dine kollegaer at tage på arbejde. Arbejdsglæde er nemlig vigtigt, når vi anvender så meget tid på arbejdet, og derfor har du nu mulighed for at sørge for, det bliver tilfældet med hjælp fra John Harmsen og hans mange års erfaring som foredragsholder. Lyder det relevant for dig og dit arbejde? Så kan du læse mere om det i denne artikel.

Ofte når mennesker skal lære hinanden bedre at kende, handler nogle af de første spørgsmål for det meste om, hvad de arbejder med. Tit er det nysgerrigheden, der fører frem til det spørgsmål, men grunden til, at det nævnes, er ret tit, fordi arbejdet har en stor betydning for mange mennesker. Det siger en del om dem som personer, og så bruger de fleste mange timer af deres hverdage på arbejdet. Fordi dette gør sig gældende, er det også vigtigt, at man er glad for at gå på arbejde, og lige netop dette kan du gøre noget ved med et kursus i arbejdsglæde fra JohnHarmsen.

Styrk din arbejdsglæde med et foredrag med humor

Med hjælp fra John Harmsen får du et kursus og foredrag om arbejdsglæde, så du gør det sjovt for dig selv at gå på arbejde. Foredraget lærer dig, hvordan du forbedrer din arbejdsplads ved at være en bedre kollega, og samtidig hvordan en god arbejdsplads vil være. Desuden tilbyder John Harmsen en særlig garanti, der har den betydning, at hvis du ikke er glad for foredraget, så skal du heller ikke betale for det. 

Du har mulighed for at vælge mellem forskellige kurser, webinarer og foredrag. I det tilfælde, hvor du vælger et foredrag, kan der være fra 10 til 5000 deltagere, hvor der med et kursus kan være mellem 10 og 500 deltagere. Foredragene har for det meste en varighed på halvanden time, varigheden er dog mulig at ændre, så den passer til din arbejdsplads. Kurserne varer ofte en halv dag, en hel dag eller flere dage. Et live webinar har en varighed på en halv til en time, og der kan være helt op til 5000 deltagere. Et on demand webinar varer 55 minutter, og der er mulighed for at have lige så mange deltagere, som der er brug for.