Strik elegante projekter med silkegarn

Der er mange gamle håndværkstraditioner, der er blevet genopdaget og genoptaget. Mens nogle af dem går i glemmebogen, er særligt strikning kommet for at blive. Der findes et væld af unikke garntyper, som du kan strikke alverdens ting og sager ud af f.eks. en smart cardigan eller en uldvest til den lille nye. Ønsker du at ramme en helt særlig let og luftig fornemmelse til det varmere forårsvejr, er silkegarnet oplagt hertil. Find silkegarn i smukke farver hos KreativGarn.dk.

Håndværksfaget har gennem alle tider været en del af vores tradition. Det er sundt at bruge sine hænder, og det kræver også en god mængde fokus at udføre. Det kræver nemlig, at du lægger skærmen og andre distraktioner helt væk, hvilket kan befriende i en travl hverdag. Der findes næsten ikke den ting, du ikke kan strikke, og når du er færdig med et projekt, kan du straks påbegynde et nyt. Her finder du lækkert silkegarn til et elegant og luftigt udtryk.

Silkegarn i mange varianter

Har du allerede besluttet dig for, hvad dit næste strikkeprojekt skal være, kunne det være en idé at bruge det fine silkegarn som garntype. Silken har altid været et luksusmateriale, og intet mindre kan du forvente af silkegarnet fra KreativGarn.dk. Garnet er først og fremmest lækkert at røre ved, smukt og har en svalende effekt. Dens egenskaber giver garnet en helt særlig fornemmelse, som kun kan beskrives, når du selv har haft den i hænderne.

Hos KreativGarn.dk er der en række garntyper, som har anvendt silken og kombineret det med en anden type garn. Du kan bl.a. få fingrene i en helt særlig type Morbærsilke, som er kombineret med stærkt Lamauld, som deraf har fået navnet ‘Llama Silk’. Desuden kan du også finde kombinationer af silke og mohair, som er kendt for deres lette og lækre udtryk.

Du kan finde silkegarn i høj kvalitet i alle dens varianter lige her.

Hvad kan jeg ellers strikke?

Er du i tvivl om, hvad dit næste strikkeprojekt skal være? Så frygt ikke! Vi giver dig her en række gode tips og inspiration til, hvad du skal strikke dig frem til.

Strik eksempelvis en yndig sweater med ballonærmer i ‘New sky’-modellen, eller en smart vest med det famøse ‘cable knit’ i stilen ‘Alva vesten – Molly’. Du kan bruge alle slags garn til alle opskrifter hos KreativGarn.dk, og du kan købe garn online på deres hjemmeside. Dyk ned i strikkeuniverset og bliv inspireret på ny.