Nyd solens stråler på Jamaica

Det er ved at være tid til at tage solcremen frem og finde en plads i skyggen. I hvert fald hvis du befinder dig under sydligere himmelstrøg end Danmark. Men måske er du ikke helt der endnu, og så er det da på tide at se dig om efter en god rejsedestination. Et dejligt valg er Jamaica i Caribien, som har alt, hvad du kan ønske dig for en oplevelsesrig ferie i sommervarmen.

USA Rejser

Det kan være svært at vælge, hvor ens surt-optjente feriepenge skal gå til. Men hvis man vil have sol på kinderne og en masse sjove, spændende, hjertevarme og smukke oplevelser med sig for altid, så er en tur til Jamaica helt sikkert et godt bud på din næste rejse. Start din ferie i storbyerne over dem alle, New York, og tag videre derfra.

New York – Den perfekte kontrast til Jamaica

USA Rejser har mange forskellige typer rejser til Jamaica, men ved at vælge en kør-selv-rundtur på Jamaica med et garvet rejsefirma som USA Rejser, er du med sikkerhed i gode hænder. De har for eksempel et skræddersyet program til dig, hvor du starter med fem dage i den pulserende storby New York og kan gå på opdagelse i den ikoniske og travle metropol. Det er en perfekt kontrast til din videre færd på kør-selv-ferie på Jamaica.

Derefter ankommer du til det afslappede Caribien, hvor du tilbringer fire dage på Jamaicas vestkyst i den charmerende by Negril. Den ligger tæt på den smukke strand Seven Mile Beach, som er kendt for at være en af verdens bedste. Du kan også nyde en masse andet natur i nærheden og snorkle i Negril Marine Park. 

Det sidste stop på USA Rejsers rundrejse på Jamaica går til Montenegro Bay, som er placeret på øens nordkyst, og som er kendt for sin rige reggae-musikhistorie. Det er blandt andet her ved Nine Mile, at Bob Marley ligger begravet. Man kan besøge hans mausoleum den dag i dag, da stedet er pænt vedligeholdt af slægtninge.

Klik her for at se rundrejser, kør-selv-ferie og meget andet til Jamaica og flere andre destinationer i Caribien og USA. 

Skræddersy din egen kør-selv-ferie

Hvis du gerne vil opleve noget specielt eller for eksempel gerne vil se en by, der ikke lige er på programmet, så tilbyder USA Rejser mange forskellige rejser til Jamaica, som du kan skræddersy helt som du vil med forskellige biltyper og hoteller.