Find en blød slipover til herrer eller et par feminine natshorts til kvinder hos Venus & Mars XL

Hos Venus & Mars XL finder du et bredt udvalg af forskelligt flot tøj i store størrelser til mænd og kvinder. Læs mere om en flot slipover til herrer og om natshorts til kvinder.

Venus & Mars XL

Blød slipover til herrer

Venus & Mars XL har et bredt udvalg af tøj til store mænd og kvinder, og her kan du finde mange forskellige flotte jakker, trøjer, bluser, skjorter, kjoler, nederdele, toppe, støvler, veste, løbejakker og meget mere i ekstra store størrelser. De sælger bl.a. en flot slipover til herrer fra Elkjær i lækkert strik, som måske er lige noget for dig. En slipover er en slags strikket vest, som sidder tæt og som ikke er åben foran. Måske mere som en slags tynd striktrøje uden ærmer, og denne lækre slipover til herrer er i 50% uld og 50% polyester, hvilket giver en unik blødhed og elasticitet, som gør den behagelige og giver en god pasform. Den fås i store størrelser, og vil helt sikkert sidde godt på dig også, uanset hvilken størrelse du bruge. Se den flotte slipover til herrer på venusogmarsxl.dk, hvor du kan finde mange forskellige smukke designs til både mænd og kvinder.

Feminine natshorts til kvinder

Venus & Mars XL sælger også natshorts til kvinder i et særligt feminint design fra Catchy. De flotte hvide natshorts er lavet i 100% bomuld og har en fin lille blonde, som gør dem meget feminine og elegante og som gør dem til noget særligt. Det er den slags detaljer som Catchy er gode til at have med i deres designs og som gør, at man altid kan kende deres designs fra andre, for de har en særlig opmærksomhed for detaljer, som man ikke finder mange andre steder. Natshots er gode at sove i, da de er behagelige, og desuden er de også lidt sexede, hvilket jo heller ikke er nogen dårlig ting, når man ligger under dynen. Der er meget forskelligt undertøj i sortimentet i store størrelser, både lingeri og mere afslappet undertøj, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge af undertøj, BH-er, badeshorts, bodystockings, g-strenge eller trusser med blonder.