Find nyt ståltag og ståltag til parcelhus hos Profilmetal

Med mere end 20 års erfaring indenfor produktion af ståltage, er Profilmetal det rette sted at lede, når du er på udkig efter et nyt ståltag. Har du en drøm om et parcelhus med ståltag, så kan Profilmetal hjælpe dig med at realisere netop dette.

Profilmetal

Nyt ståltag

Skal du have nyt tag på huset? Så er et nyt ståltag fra Profilmetal den bedste løsning, hvis du vil have et tag, som er både vejrbestandigt og flot at se på. Profilmetal laver stålplader med tagstenslook, som ligner et helt almindeligt tagstenstag. Så er du på udkig efter et nyt ståltag, som gerne skal have et tagstenslook, er det også en mulighed. Ellers finder du også trapezplader, som er særdeles velegnede til carporte og andre bygninger, som ikke har den store hældning på taget. Nyt ståltag fra Profilmetal er en nem og holdbar løsning til mange forskellige formål. Stålpladerne kan skæres til lige den længde, du ønsker, så det er nemt at få et nyt ståltag lavet efter netop dit tags mål.

 

Parcelhus med ståltag

Mangler du inspiration til hvordan dit nye ståltag kunne se ud? Så kig ind på Profilmetals hjemmeside og se de mange eksempler på parcelhus med ståltag. Her kan du lade dig inspirere af tidligere projekter, og se hvordan tagstensplader i stål ser ud på parcelhuse. Ønsker du et parcelhus med ståltag, så er tagstenspladen fra Profilmetal et oplagt valg. Stålpladerne har et elegant udseende, som ligner almindeligt tagstenstag fuldstændig, så du får et både smukt og meget holdbart produkt. Tagstenspladen kræver en taghældning på 12 grader, så vandet kan løbe af taget, og de egner sig til stort set alle former for parcelhus med ståltag. Ønsker du et parcelhus med ståltag, så finder du det hos Profilmetal.

 

Gå ind på www.profilmetal.dk og læs mere om mulighederne for et parcelhus med ståltag og bestil nyt ståltag i dag.