Godt sortiment af 6 mm træpiller og brændetårne hos Den Gamle Brugs

Hvis man er på udkig efter billigt brændsel af høj kvalitet til sin brændeovn, så kan det helt klart anbefales, at man kigger ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig alt fra 6 mm træpiller til brændetårne af mange forskellige træsorter. Man kan bestille med det samme ved at besøge hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Den Gamle Brugs

Relativt miljøvenlige 6 mm træpiller

Hvis man leder efter brændsel til sin brændeovn, som kan holde gang i ilden i lang tid, så man ikke hele tiden skal holde øje med den og fylde brændsel på, så bør man helt sikkert overveje at købe 6 mm træpiller fra Den Gamle Brugs. 6 mm træpiller har nemlig et lavt indhold af vand og aske, og det betyder, at de har en rigtig god brændværdi. Alle 6 mm træpiller er desuden trykket sammen ved brug af damp i stedet for giftige bindemidler, hvilket gør, at træpillerne også er ganske miljøvenlige. Træpillerne kan leveres lige til døren på hele Sjælland. Man kan læse meget mere om det hele og bestille allerede i dag ved at kigge ind forbi Den Gamle brugs på hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Brændetårne er en nem og fleksibel løsning

Hvis man elsker at sidde og hygge sig sammen med familien foran en tændt brændeovn, men man ikke nødvendigvis har tid eller overskud til at skulle ud i kulden og kløve og stable brænde, så kan et brændetårn helt sikkert være den rette løsning. Med brændetårne er det nemlig ganske nemt og fleksibelt at få leveret brænde og at få tændt op i sin brændeovn. Hos Den Gamle Brugs saver, flækker og håndstabler de brændet, og det er muligt at købe brændetårne, hvor brændet er enten lufttørret eller tørret i ovn. Man kan købe allerede i dag ved at kigge ind forbi Den Gamle Brugs på hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Online på hjemmesiden www.dgb-braende.dk forhandles der alt fra træpiller til brændetårne af høj kvalitet.