Gruppetavler og kiprelæer findes hos YouSave.dk

Der er god grund til at købe dine el-artikler hos YouSave.dk, der forhandler en bred vifte af produkter til både hjemmet og arbejdspladsen til fantastiske priser. Her kan du finde alt fra en gruppetavle til et kiprelæ til billige penge hele året rundt — også uden om højtider og udsalg!

YouSave.dk

 

Installer nemt en gruppetavle fra Schneider Electric

En færdigmonteret gruppetavle fra YouSave.dk er opbygget i afdækninger fra Lauritz Knudsen med komponenter, der typisk kommer fra den anerkendte producent Schneider Electric. En gruppetavle herfra er derfor altid fuldkommen klar til at blive installeret i både hus og lejlighed. Det store udvalg af både hvide og lysegrå gruppetavler er altså et godt køb, da de både hurtigt bliver leveret og lynhurtigt sættes op. En gruppetavle fra YouSave.dk er naturligvis også altid godkendte og CE-mærkede, ligesom at de også altid leveres med de nødvendige dokumenter, beregninger og diagrammer over tavlen. Tavlerne er alle fremstillet af professionelle elektrikere eller andre faguddannede, og du er derfor også altid sikret en gruppetavle af utvivlsom kvalitet. Har du brug for en specifik type af gruppetavle kan dette desuden specialfremstilles af det dygtige fagpersonale. Du tager bare kontakt til YouSave.dk over telefon eller e-mail, og så bliver du efterfølgende hjulpet på vej mod en gruppetavle, der matcher dine specifikke behov til punkt og prikke.

Kiprelæ fra Eltako til hjem og virksomhed

Et kiprelæ fås også som separat del, hvis du ønsker at bygge dine gruppetavler selv. Hos YouSave.dk fås et kiprelæ fra anerkendte producenter såsom Schneider Electric, der altid fremstiller nogle af markedets bedste el-artikler og fås til nogle af nettets laveste priser på siden. Find derfor både kiprelæ, der indeholder 1 og 2 slutte og for eksempel trækker 24 volt DC ved 16 ampere. Et kiprelæ fra Eltako fås for eksempel i en lille version, der kan indbygges mange steder. Dette kiprelæ er bare 50x26x32 mm med 1 slutte og 230 volt samt 10 ampere. Du er derfor godt dækket ind, hvis du beslutter dig for at lede efter et kiprelæ på YouSave.dk. Her er udvalget nemlig håndplukket med øje for både kvalitet og driftssikkerhed, sådan at du altid er sikret en langtidsinvestering, når du handler gruppetavler og tilbehør. Er du bare en smule i tvivl om dine behov, kan du også med fordel tage fat i en erfaren medarbejder fra YouSave.dk enten via telefon eller e-mail. Disse hjælper dig nemlig hellere end gerne med at bestille det rette udstyr hjem, sådan at du kan komme hurtigt i mål med dit bygge- eller renoveringsprojekt.