Unika smykker og børnesmykker forhandles hos MadamAdamas

Find unika smykker hos MadamAdamas! MadamAdamas designer og forhandler unikke smykker til ethvert behov og enhver lejlighed. De mange forskellige designs passer perfekt til ethvert smykkeskrin og er bestemt med til at gøre din smykkesamling en hel del mere personlig. Læs mere herunder om det store udvalg af unika smykker og flotte børnesmykker.

MadamAdamas

Giv flotte unika smykker til den du holder af

Unika smykker er personlige smykker såsom fingeraftrykssmykker. Fingeraftrykssmykker er en type af unika smykker, der bruger et fingeraftryk til at lave alt mellem vedhæng til kæder og øreringe i forskellige varianter. Denne kategori af unika smykker fra MadamAdamas er yderst populær, da den virkelig giver dig muligheden for at kunne give et smykke med masser af personlighed til en, du holder kært. Dette gør unika smykker perfekte til forskellige større livsbegivenheder såsom dåb, konfirmation, bryllup eller fødselsdag — især fordi de også sagtens kan indgraveres med både navn, dato eller en lille kærlighedserklæring, hvis du ønsker dette. Hvis du er interesseret i at få fingrene i fingeraftrykssmykker, er det nødvendigt at du aftaler en tid hos butikken i Holte. Her tager I fingeraftrykket til sammen, hvorefter I bliver enige om smykkets præcise design og materialevalg. Hele denne proces tager omkring 30 minutter, hvorefter du har dit nye unika smykke indenfor bare 1 uges tid.

Køb øreringe og andre børnesmykker i god kvalitet

Børnesmykker er en anden populær kategori hos MadamAdamas. Små piger elsker nemlig at pynte sig, og elsker især at kunne være med til nogle af de ting som mor også holder af. Hos MadamAdamas finder du derfor en lang række af børnesmykker, der henvender sig til børn. Disse børnesmykker er alle både barnlige og feminine, for ikke at nævne holdt på et rimeligt prisniveau. Børn er nemlig aldrig helt så gode til at passe på deres ting som voksne er, og MadamAdamas mener derfor, at prisen på børnesmykker bør reflektere dette. Alle børnesmykker er dog lavet af ædelmetaller, helt som udvalget af smykker til voksne, og indeholder derfor aldrig nikkel eller nogle andre former for allergifremkaldende materialer. Find for eksempel et sødt sæt jordbærsmykker i swarkovskisten, eller et fint børnearmbånd med små malkekøer i det store udvalg af børnesmykker på madamadamas.dk. Udvalget består både af armbånd, vedhæng og øreringe til de piger, der allerede har fået lavet huller i ørene. Du kan for eksempel sagtens gå igennem webshoppens store udvalg med dit barn, sådan at I kan bestille smykker hjem til dine egne og dine børns små håndled eller fingre.

Find udvalget på madamadamas.dk, og forvent altid dine indkøb leveret indenfor bare 3-5 hverdage.