Højbede i stål og kapilærkasse skjulere i bedste kvalitetsstandard

Hos Thy-metal er der mulighed for at købe højbede i stål samt en kapilærkasse skjulere. Produkterne kan købes på thy-metal.dk, der sælger udstyr til haven lavet af moderne håndværk, hvor der er kræset for detaljerne.

Det er produceret af KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål.

Thy-metal er grundlagt af Emil Skriver Christensen, der ejer KK Metal.

Thy-metal

Galvaniserede højbede samt modeller i råt stål

Virksomheden Thy-metal har specialiseret sig i at producere produkter til haven af høj kvalitet, og et af deres seneste produkter er et højbed i stål. Det er skabt, så det står solidt og holder den flotte overflade. Et højbed i stål fås både i galvaniseret stål og råt stål. Begge er meget stærke og robuste materialer, der tåler alt slags vejr.

Det er produceret ved hjælp af moderne maskiner, hvor der er gjort meget ud af detaljerne. Højbedene fås i 2 forskellige højder og 4 forskellige modeller. Det tæller enU-form, S-form, L-form og en firkantet med adskillige mål.

Det er muligt at få sammensat et højbed, der passer perfekt til din have, da de tilbyder over 150 forskellige løsninger. Er der ikke noget i sortimentet, der stemmer overens med, hvad du havde ønsket, så er det altid muligt at kontakte dem og få ét med specialmål.

Kapilærkasse skjulere til salg på www.thy-metal.dk

Det kræver muligvis, at du har et drivhus, før du ved, hvad en kapilærkasse skjuler er.

Det er til gengæld meget praktisk til at gemme eller skjule ens kapilærkasse, da de ikke nødvendigvis er så pæne at have stående fremme.

Kasserne er produceret i 2 mm. tykt stål, og de er derfor modstandsdygtige over for alt slags vind og vejr. En kapilærkasse skjuler måler: L:90, B:50, H:40 og vejer 15 kg.

Produktet er kvalitetstestet på deres eget værksted i Thy, og der kan derfor altid garanteres lang levetid og høj kvalitet.

Påwebshoppen kan du købe et højbed i stål samt en praktisk kapilærkasse skjuler. Med begge produkter er du garanteret den høje kvalitet, der kendetegner virksomheden samt en lang levetid. Alle varer produceres herhjemme, og ambitionen er at fortsætte med det.