Pryd dit hjem med naturskifer facade og tagskifer fra Inpro A/S

Tilfør dit hjem et helt særligt udtryk efter dine præferencer med smukke fliser og facader fra www.inpro.dk. Den imponerende og alsidige hjemmeside forhandler alt, hvad hjertet begærer, af alt fra naturskifer facader og tagskifer til marmorfliser og meget andet. Du finder altså både fliser til indendørs og udendørs brug, så du kan skabe dit helt perfekte drømmehjem.

Inpro A/S

Find en flot naturskifer facade til dit hjem

Naturskifer facader er en både smuk og nem løsning for dig, der ønsker et stilrent og tidløst udtryk på en udendørs facade. Inpro A/S forhandler naturskifer facader i flere størrelser og overfladekvaliteter, så du roligt kan gå på udkig og finde din favorit. Fælles for alle former for naturskifer facader fra Inpro A/S er, at de falmer ikke. Derfor er det både en praktisk og langtidsholdbar løsning, der over tid bibeholder sin smukke overflade. Læs mere om den enkelte naturskifer facade ved at klikke på den.

Undgå bøvlet rengøring med tagskifer

Du kan opnå et enkelt, men utroligt smukt, tag med hjælp af tagskifer fra Inpro A/S’ flotte udvalg. Tagskifer er populært blandt mange, og det er der gode grunde til. Tagskifer er for det første lækkert og giver et flot look til et hvilket som helst hus. Desuden er der ingen vedligehold med tagskifer, hvorfor du ikke skal bøvle med rengøring og diverse heraf. Du finder tagskifer i flere modeller, bl.a. Rustik og Samaca, alt efter dine personlige ønsker og visioner. Inpro A/S har desuden et skønt showroom i Billund, som du kan besøge for at se diverse skifer og fliser i virkeligheden. Dog leverer de over hele landet.

Med 20 års erfaring indenfor området er Inpro A/S din foretrukne forhandler af fliser i flere forskellige materialer, farver, former og størrelser. Gør dine boligdrømme til virkelighed på den professionelle hjemmeside.