Hos Av-Cables.dk finder du bl.a. tv ophæng og produkter med USB

Av-Cables.dk byder på et lækkert udvalg af kabler og andet tilbehør til elektronik. Herunder Tv ophæng, samt et væld af produkter med USB. Det kan du læse mere om nedenfor, hvis du har lyst.

Av-Cables.dk

Tv ophæng i smarte design

Tv’et har i mange år været fast inventar i de danske boliger og til trods for, at der er kommet mange nye konkurrenter til som tablets og smartphones, tyder det på, at tv’et stadig har en fast plads hos mange danskere i hjemmene. Men selvom det har været fast inventar i mange årtier, betyder det ikke, at udviklingen er gået i stå. Fjernsynene bliver større, får bedre opløsning, tyndere og flottere! Med fladskærmenes indtog, hvilket snart er mange år siden, kan man nu montere sit tv på væggen. Det er vigtigt at sørge for, at tv’et hænger godt – dels for ikke at ødelægge tv’et, men også få at undgå at lave skader i væggen og hos Av-Cables.dk finder du et stort udvalg af smarte og diskrete vægbeslag. Udvalget af tv ophæng er stort og mange af de forskellige tv ophæng blandt sortimentet kan justeres således, at de passer til fladskærme i flere forskellige dimensioner. Udvalget byder også på tv ophæng med drejearme, der giver dig mulighed for at rotere tv’et.

USB i alle facetter

Hos Av-Cables.dk finder et stort udvalg af kabler og andet elektronik du ofte har brug for i hverdagen. Et af de kabler, der fylder meget i vores hverdag, er USB. Selvom mange produkter hurtigt forsvinder fra markedet igen hvad angår elektronik, har USB formået at forblive relevant i mange år og af gode grunde, for kablet giver dig mulighed for at overføre store filer, samt billede og lyd. Hos Av-Cables.dk finder du USB i alle facetter. Du finder alt lige fra adaptere med lightning, HDMI, type C, minijack, VGA og mange andre ind- eller udgange i den anden ende. Hos Av-Cables.dk er du garanteret den laveste pris for hos Av-Cables.dk står de nemlig klar til at prismatche, hvis du har fundet din vare til en billigere pris et andet sted. Tjek selv på deres hjemmeside, hvor du finder dit USB-produkt.

Kabler behøves ikke at koste en formue – tjek selv på www.av-cables.dk.