Hos Pilleovn.dk finder du terrassevarmer og pilleovn

Pilleovn.dk er forhandler af alt fra pilleovne til terrassevarmere. Disse sælges gennem et landsdækkende forhandlernetværk, og selvfølgelig via deres flotte webshop. Virksomheden har ligeledes en fysisk butik i Aarhus, hvor du kan få lov til at se og mærke de mange alternative varmeløsninger i levende live.

Pilleovn.dk

Saml familie og venner ved en terrassevarmer

En terrassevarmer fra Pilleovn.dk vil for eksempel altid give en perfekt forbrænding med lave emissioner, for ikke at nævne en utrolig flot flamme. De træpiller, der afbrændes med en terrassevarmer ryger nemlig ikke, og forbrændingen medvirker således også en meget lille askemængde — omkring 1%. En terrassevarmer fra Pilleovn.dk kan blive din families nye omdrejningspunkt når nætterne holder sig varme i løbet af sommeren. Den fine serie af terrassevarmere afbrænder nemlig alle træpiller, hvilket har en lang række fordele i modsætning til de mere konventionelle modeller i kategorien af terrassevarmere. Desuden er denne type af terrassevarmere meget billigere at holde, end de andre modeller, der bruger enten gas eller el. Du kan derfor trygt gå på opdagelse i udvalget på www.pilleovn.dk, og i stedet for at bekymre dig om praktiske hensyn, bare leder efter det design, der falder bedst i din smag.

Pilleovn varmer hjemmet effektivt

Pilleovn.dk er selvfølgelig også forhandler af pilleovne. Overvejer du derfor at skifte din allerede eksisterende brændeovn ud med en varmekilde, der er både mere bæredygtig og effektiv? Så er en pilleovn det helt perfekte valg til dig. En pilleovn fra hjemmesiden fås altid fra Europas førende producent, MCZ. Netop deres modeller er anerkendte for både lækkert design, høj kvalitet og et patenteret system, der gør det muligt for dig som forbruger at kunne styre dit forbrug af træpiller og dit behov for varme både nemt og intuitivt. En pilleovn er derfor meget mere end bare en brændeovn. De nytænkende pilleovne kan for eksempel også installeres som supplement til dit oliefyr eller gasfyr, sådan at du altid sikres behagelig varme, uden at skulle tære på elregningen. Du behøver heller aldrig at slæbe på brænde eller at skulle holde gang i den hele tiden, da en pilleovn fra MCZ sikrer din ønsketemperatur helt automatisk. Du kan derfor sagtens få glæde af levende ild uden at skulle bekymre dig om lugt, snavs eller miljøbelastning, hvis du vælger en pilleovn hos Pilleovn.dk.

Læs mere om de mange fordele ved pilleovne på www.pilleovn.dk. Her finder du detaljer om den lange liste af modeller, deres forskellige egenskaber og information om mulighederne for installering og montering. Står du stadig tilbage med spørgsmål, finder du også kontaktoplysninger på det altid parate kundeserviceteam.