Spil på bækkener og Ludwig Pauker trommer fra Slagtøj Centret

Leder du efter slagtøj eller tilbehør til det, så kan du altid regne med at Slagtøj Centret har, hvad du søger. Deres brede udvalg inkluderer trommer og tilbehør i høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på at finde bækkener og trommesæt fra Ludwig Pauker, der er kendt for gode instrumenter.

Slagtøj Centret

Tilføj musikalske detaljer med bækkener fra Paiste

Ved et trommesæt, kan du ikke undvære bækkener, der har meget at sige i forhold til lyd. Mangler du bækkener, kan du finde det hos Slagtøj Centret, der har bækkener fra alle de førende mærker. Bækkener er det mest musikalske, når det kommer til trommesæt, hvor det ellers mest er rytme der er i fokus. Du kan på siden finde utroligt mange forskellige typer bækkener, som blandt andet ride, crash, splash, hihat og EFX. Der er stor forskel på bækkener, alt efter hvordan de er lavet. Nogle er tiltænkt meget specifikke musikstile, hvor andre er mere standard. Du kan altid vælge de bækkener, der giver mest mening for dit opsæt. Det er dog også muligt at eksperimentere, som du føler er nødvendigt. Musik er en fri form for udtryk, og derfor kan du altid vælge bækkener, der matcher din visualisering og forståelse af musikken, du spiller. Leder du efter bækkener fra Istanbul Mehmet, Bosphorus, Paiste eller andre kendte mærker, så kan slagtojctr.dk hjælpe dig.

Opgradér med de klassiske Ludwig Pauper Grand Symphonic

For dig, der skal spille på klassisk slagtøj, kan Ludwig Pauker kun anbefales. Hos Slagtøj Centret har de et udvalg af Pauker, der kommer i 3 forskellige serier. Det er Standard serien, Professional serien og Grand Symphonic serien. De har alle tre deres unikke egenskaber, der gør dem værd at spille på. Ludwig Pauker er meget mere, end blot slagtøj. Deres historie begynder for over 100 år siden, og har siden 1909, hvor virksomheden blev grundlagt, været foretrukket af mange store orkestre. Pauker er undergået en masse forandringer, som tiden er gået – det gælder dog ikke den professionelle og varsomme produktion, der giver den fantastiske og klassiske lyd. Du er altid garanteret en fantastisk oplevelse, når du spiller på en Pauker, uanset om det er Standard, Professional eller Grand Symphonic. De er alle store trommer, der er tilføjet hjul, hvilket gør det let at flytte på dem. Du kan lære mere om Pauker hos slagtojctr.dk, eller bestille dem der.

Slagtøj Centret står altid klar til at hjælpe, uanset hvilken type slagtøj, du er på udkig efter. Deres brede viden sikrer dig, at du får lige det, du er på udkig efter.