Hvordan shopper man på internettet?

Denne tekst er alene henvendt til dig der importerer, producerer, eller sælger e-cigaretter!

Er du stadigvæk lidt i tvivl om hvordan det hele egentlig foregår når du skal shoppe online? Vil du egentlig gerne i gang med det, men er du nervøs for om du gør det rigtigt? Så har vi samlet en lille guide herunder, der kan være behjælpelig når du skal shoppe online, med et eksempel fra virkeligheden.

Køb af varer via en webshop

Det bliver nemmere og nemmere at shoppe online, og samtidig også mere sikkert. Er du ikke helt kommet med på ”vognen” endnu, men vil du gerne? Så er her hjælpen du skal bruge.

Lad os bruge den danske hjemmeside www.dvliquids.dk som eksempel. Hjemmesiden er en relativt normal dansk webshop, hvor man finder produkter som el-cigaretter og tilbehør til disse. Her kan vi med det samme se, når vi besøger hjemmesiden, at man tilbyder 30 dages returret, hurtig levering samt at der både er mulighed for betaling med Dankort, VISA, Mastercard, VIABILL og MobilePay. Gode tegn, når det gælder online handel.

Nu skal vi så finde de produkter som vi er interesserede i. Det gøres enten ved hjælp af menuerne, som man finder i venstre side på langt de fleste webshops. Her kan man f.eks. vælge aroma til e-cigaretter eller e-væske, og så nøjes med at kigge på denne type produkter. Herfra er det blot at tilføje de produkter til din virtuelle indkøbskurv som har interesse. Når du gør det, bliver du spurgt om du vil fortsætte med at shoppe eller tjekke ud. Når du har fundet de varer du skal bruge, er det blot at gå til betaling. Denne knap / funktionalitet finder du ofte i højre side af skærmen. Nu skulle det gerne være helt intuitivt at færdiggøre handlen. Du vil som regel skule vælge leveringstype, f.eks. din lokale GLS shop, indtaste adresse etc. og til sidst vælge betalingsmåde. Det vil som regel lede til en separat side, hvor betalingen gennemføres sikkert. Forhåbentligt kan denne guide hjælpe dig, næste gang du gerne vil shoppe på hjemmesider som DV Liquids.