IndelB kølesystem og minikøleskabe forhandles online

Så står du og skal købe nyt mini køleskab, så har Combicool mini køleskabet til dig. Læs meget mere om de mange mini køleskabe på deres hjemmeside combicool.dk. Klik ind i online shoppen og køb dit nye mini køleskab i dag.

IndelB

IndelB er det førende mærke indenfor kølesystemer rundt om i verden. Deres smarte nye teknologi gør at deres kølesystemer er lydløse samt at de køler yderst hurtigt ned til den rette temperatur. IndelB´s kølesystemer er af yderst høj kvalitet og er meget energi venlige. Man finder ikke en IndelB fra CombiCool som er under A+ enrgimærke. Hos Combicool finder man alle de bedste modeller af kølesystemer fra IndelB. Indretningen i IndelB´s kølesystemer er indrettet som et almindeligt køleskab og man udnytter derved pladsen bedst muligt. Så står du og at skal bruge en form for kølesystem, så klik ind på Combicool´s hjemmeside og se deres store udvalg fra IndelB. Køb dit IndelB kølesystem i dag og få det leveret indenfor få dage og helt uden beregning.

Mini køleskabe

Find massevis af mini køleskabe hos Combicool. Med over 15 forskellige modeller finder man her et mini køleskab til hvert et formål. Mini køleskabene fås i litermål fra 20 liter til 100 liter. Alle de mange forskellige mini køleskabe er lavet så de kan stå frit men også kan integreres i køkkener og andet. Læs mere om minikøleskabene hos Combicool. De er derfor velegnet til hoteller, minibarer med mere. Mini køleskabene fås med enten kølesystemet kompressor eller absorption. Begge systemer er yderst energi besparende. Mini køleskabene koster derved ikke mange penge per døgn at have kørende. Ydermere gør systemerne at mini køleskabene køler rigtig hurtigt ned til den helt rette temperatur. Anvend mini køleskabene i campingvognen, minibaren, udestuen, teenager afdelingen eller andre praktiske steder. De mindste modeller af mini køleskabene bruger kun 12 volt og kan nemt tages med rundt.