Jysk Biobrændsel – CO2-neutrale Scandbio og Heatlets træpiller

Hvis du er i tvivl om, hvilken type træpiller du bør vælge, så kan du her i artiklen læse om fordelene ved at købe enten Scandbio eller Heatlets træpiller hos Jysk Biobrændsel.

Jysk Biobrændsel

På www.jyskbiobrandsel.dk finder du CO2-neutrale Scandbio træpiller

Hvis du er på udkig efter miljøvenlige træpiller til dit pillefyr, så er Scandbio træpiller fra Jysk Biobrændsel et rigtig godt bud. Her får du træpiller af en god, svensk kvalitet, og siden træpillerne har kort fragtvej fra Sverige, gør det dem til et miljøvenligt valg. Biobrændsel, der dækker over brændsel baseret på biologisk materiale som for eksempel træ, er i forvejen et mere miljøvenligt brændsel end gas og olie, der er fossile brændselskilder. Scandbio er derfor i stand til at levere CO2-neutrale træpiller, idet træ ved afbrænding ikke frigiver mere CO2, end det har optaget fra luften, mens det voksede. Hvis du går op i miljøet, er det derfor et godt valg af købe de svenske Scandbio træpiller, da den korte transporttid nedbringer det samlede CO2-aftryk for dit brændsel. Pillerne er oven i købet lavet af et restprodukt fra skov- og træværksindustrien, og forhandleren køber kun råvarer fra FSC- og PEFC-certificerede leverandører, hvilket vil sige, at de overholder EU’s tømmerforordning, der skal sikre mod import af ulovligt fældet træ. Du kan læse meget mere om produkterne på www.jyskbiobrandsel.dk.

Heatlets træpiller har høj brændværdi og lavt vandindhold

Hos Jysk Biobrændsel finder du også træpiller fra andre forhandlere og kan derfor finde et bredt udvalg af blandt andet Heatlets træpiller, som du kan få leveret i store poser med fri fragt i hele landet. Med Heatlets træpiller er der også et stort fokus på miljøet samtidigt med, at der stilles høje krav til kvaliteten. Fordi pillerne er ENplus A1 certificerede, er du sikret træpiller, der løbende gennemgår en række kvalitetskontroller, som sikrer at pillerne har en høj brændværdi og et lavt vandindhold. På den måde får du mest muligt ud af dine træpiller. Hvis du er typen, der går efter value for money, er denne type træpiller et godt valg, da du i sidste ende sparer penge i forhold til, hvis du købere billigere træpiller af en lavere kvalitet.