Harald Nyborg

Køb en rutschebane, tallerkengynge eller fx et holdbart løbehjul

Harald Nyborg har altid lave priser på udstyr og redskaber til haven og legepladsen som for eksempel løbehjul, en flot og sikker rutschebane eller en sjov tallerkengynge. Alle varer kan bestilles hjem online via hjemmesiden www.harald-nyborg.dk, hvor man bliver mødt af de samme gode priser og det velkendte store udvalg, som man kender fra Harald Nyborg butikkerne.

Harald Nyborg

Rutschebane til de små

Rutschebane - Harald NyborgDet er fantastisk for børn at kunne nyde sommeren udendørs på legepladsen eller i egen have. Her skal der naturligvis være masser af legesager og redskaber, som kan aktivere børnene og danne grundlag for mange timers sjov og aktiv leg i det fri. En rutschebane er en sikker vinder og kan bruges af børn i alle aldre. Hos Harald Nyborg kan man bestille nogle flotte varianter i kraftigt plast, som kan monteres på eksisterende legeborge og stativer eller sættes op for sig selv. Når små børn rutscher, skal det selvfølgeligt ske under opsyn, imens de større børn hurtigt finder ud af, hvordan de skal gebærde sig på redskaberne. Harald Nyborg kan garantere en solid kvalitet på de rutschebaner, de forhandler online, selvom prisen er skruet i bund.

Vælg en tallerkengynge fra et stort udvalg af gynger hos Harald Nyborg

tallerkengynge - Harald NyborgDe almindelige gynger er super sjove, men tallerkengyngen er nu lidt federe. Hos Harald Nyborg har de en særligt sej model af den klassiske tallerkengynge i blå eller rød med kraftige reb, der sikrer, at gyngen hænger sikkert og solidt, hvor end den sættes op. Det runde sæde er med til at gøre gyngen mere legesyg og dynamisk at sidde på, hvilket børnene elsker. Man kan virkeligt få fart på og svinge frit på en tallerkengynge, hvorfor denne type gynge er særligt god at sætte op i træer, hvor der er mulighed for at svinge frit. Harald Nyborg har foruden denne type gynge også mange andre fede gynger såsom fugleredegynger at præsentere på webshoppen. Perfekte til legepladsen, gården eller haven.

Løbehjul er en nem og sjov mulighed for transport

løbehjul - Harald NyborgPå hjemmesiden https://www.harald-nyborg.dk kan man altid finde fede legesager til ungerne, som de vil elske. Harald Nyborg webshoppen rummer blandt andet et fedt udvalg af løbehjul til børn, som de kan drøne rundt på udenfor, når vejret tillader det. Man kan hurtigt få masser af fart på, når man løber på løbehjul. De kan både bruges til leg og aktivitet, men er også gode til for eksempel turen i børnehave eller skole med mor eller far ved siden af, så man er sikker i trafikken. Besøg harald-nyborg.dk med det samme og få nem adgang til deres enorme udvalg af varer til både voksne og børn i god kvalitet og til de velkendte, lave priser.

Bestil en rutschebane, en tallerkengynge eller et løbehjul til legepladsen online hos Harald Nyborg på hjemmesiden www.harald-nyborg.dk, hvor man altid får sine kvalitetsvarer til en god pris.