Køb udendørs skraldespande og rygeskure til den offentlige sektor

Køb rygeskure, udendørs skraldespande og meget andet til bylivet hos ZENZO. Der sælges fra et stort udvalg til det offentlige rum på zenzo.dk.

ZENZO

Rygeskur – Mange muligheder på www.zenzo.dk

Køb rygeskure hos ZENZO, der er specialist i disse til det offentlige rum. Du finder rygerum i mange former og farver. Køb fx et city rygeskur, der holder røgen isoleret uden at være til gene for fodgængere i nærheden – perfekt til centrum i de danske metropoler. Du kan også købe modeller perfekt til park samt kombinationer med andre funktioner. Her tænkes bl.a. på rygeskur og busstop i samme produkt. ZENZO har mange erfaringer med at udvikle møbler til den offentlige sektor. Klik ind på www.zenzo.dk, og se de mange muligheder inden for pavilloner og rygerum. Tag en snak med specialister, og find ud af, hvad der er mest oplagt for din kommune.

Udendørs skraldespande til offentligheden hos ZENZO

Køb affaldsspande til offentligheden online. ZENZO forhandler udendørs skraldespande i smukke design, der på ingen måde trækker bybilledet ned. Det er naturligvis vigtigt, at man opsætter udendørs skraldespande, der passer ind i omgivelserne. Hos ZENZO finder du hypermoderne affaldsspande – perfekt til det nye kontorområde i storbyen, men også mere klassiske modeller til park, gågade og lignende. Der er stor fokus på affaldssortering her i Danmark, og de fleste kommuner sætter krav til borgerne om at sortere plast, papir og andet skrald for sig. Hos ZENZO finder du også løsninger med udendørs skraldespande, der opfylder disse behov. En udendørs skraldespand skal naturligvis kunne holde til den trafik, der nu engang er omkring den. Derfor skal man sørge for at vælge den rette volumen samt opsætte dem tæt nok til, at de kan holde til affaldsniveauet. Hvis du vil vide mere om køb af affaldsspande til det offentlige, så tag en snak med ZENZO.

Køb udendørs skraldespande og rygeskure til offentligheden online. ZENZO leverer det meste til byrummet!