Kontorservice til at håndtere dine opkald efter forskellige kriterier

Det første møde med kunder og samarbejdspartnere sker ofte via telefonen, og derfor kan modtagelsen af opkaldet også have stor betydning for relationen fremadrettet. Ved at vælge en virksomhed der specialiserer sig i kontorservice, sikrer du, at dine kunder får en professionel og nærværende oplevelse i deres dialog med din virksomhed.

Edelmann Kontorservice

Moderne, dansk kontorservice hos Edelmann Kontorservice

Edelmann Kontorservice har arbejdet med telefonpasning samt kalenderbooking og er yderst fleksible på begge områder. De sørger for at håndtere dine kunder og samarbejdspartnere professionelt og fortroligt, så alt er compliant med GDPR og foregår i overensstemmelse med persondataloven. Hos Edelmann tilbyder de kontorservice i bedste kvalitet. De sørger for at holde sig opdateret på alle fronter inden for IT og teknik, så de både kan stille telefonnumre til rådighed og tilkobles til dit kalendersystem, så det til hver en tid er synligt for dem, hvornår du er tilgængelig. Har du udenlandske kunder, er det intet problem. Edelmann Kontorservice har nemlig medarbejdere til rådighed, der taler både dansk, tysk, engelsk og fransk. Derudover forstår de naturligvis også alle de nordiske sprog.

Håndtering af opkald ved såkaldte spidsbelastninger

Det varierer ofte for virksomheder, hvor travlt de har. Måske får din virksomhed i perioder, ekstra mange henvendelser fra kunder. Det kan eksempelvis være grundet kampagner, produktlanceringer, sæsonudsving eller andet. Har du ikke tiden til at passe telefonen eller ansætte nogle der kan? Så lad Edelmann Kontorservice stå for din virksomheds håndtering af opkald. E-TeleSpidsbelastning er den perfekte løsning for virksomheder, der i perioder oplever ekstra meget pres på deres telesystem. Med Edelmanns Kontorservice behøver det, at du har travlt, ikke at gå ud over kvaliteten af din kundeservice. De sørger for at besvare og håndtere opkald i din virksomheds navn og forhindre, at hverken din reception, kundeservice eller salgsafdeling overbelastes.

Kontakt Edelmann Kontorservice på telefon 88 77 47 00, og få en uforpligtende snak om jeres behov og ønsker for kontorservice og håndtering af opkald. Du kan også gå ind på www.edelmann-kontorservice.dk og udfylde deres kontaktformular, hvorefter de vil kontakte dig hurtigst muligt.