Lær om skillevægge og døre i New Yorker stil i denne artikel

Hvis du vil skabe en afgrænsning eller en opdeling i et rum, er en New Yorker skillevæg eller en New Yorker dør fra First Floor CPH en både praktisk, unik og æstetisk løsning, som skaber et lyst, tidløst udtryk.

First Floor Copenhagen

Bestil en vaskeægte New Yorker skillevæg på firstfloorcph.dk

En New Yorker skillevæg har et yderst minimalistisk udtryk og består af enkle elementer, men den er alligevel kompleks. Det kræver stor præcision at tilpasse skillevæggen rummets mål, og First Floor CPH er eksperter, når det kommer til at vurdere, hvilken tykkelse glasset bør have. Tykkelsen afgør nemlig, hvor lyd- og lugttæt skillevæggen bliver. De lægger vægt på, at en skillevæg i New Yorker-stil først og fremmest er et æstetisk element i indretningen, og dernæst kan være en praktisk måde at opdele et rum alt efter dets funktioner og brug. First Floor CPH har eget smedeværksted, hvor sprosserne produceres, og de kan skræddersy en løsning til dig, uanset hvor skæve vinkler der findes i dit hjem. Hvis du er i tvivl om pris, mål eller i det hele taget, om en New Yorker skillevæg vil passe ind i dit hjems æstetik, kan du ringe eller kontakte eksperterne på firstfloorcph.dk, og de vil vejlede dig grundigt.

New Yorker dør – en fremragende løsning

I disse år bygges mange boliger med store, lyse rum frem for flere mindre. Det er smukt, men kan også være en smule upraktisk, hvis der i et sådant rum skal foregå meget samtidig – hvis fx børnene leger midt på gulvet, nogen højlydt hakker hvidløg i køkkenet, og du imens prøver at koncentrere dig i hjemmekontoret. En New Yorker dør opdeler rummet, men forhindrer ikke, som traditionelle vægge, lyset i at trænge igennem. På firstfloorcph.dk kan du se det brede udvalg af New Yorker døre, som fås i mange former. Du kan få en dør i New Yorker-stil til at adskille kontoret fra resten af rummet, en skydedør mellem to stuer eller New Yorker brusedør på badeværelset. Det kan også være, du har en idé til en helt anden New Yorker dør i dit hjem, og her vejleder First Floor CPH dig gerne og giver dig et tilbud.