Online forhandler af duftlamper og Buddha figurer i høj kvalitet

Duftlamper spreder en skøn duft i rummet, og især hvis du sammensætter den med en smuk Buddha figur kan du skabe en dejlig stemning med fokus på æstetik og ro. Hos Tessies findes et bredt udvalg til dig, der har lyst til at udsmykke dit hjem med tanke på spiritualitet.

Tessies

Duftlamper til enhver smag

Uanset hvor man bor, kan der komme uønskede lugte ind udefra. Bilos og affald i byen, gylle på landet. Hvis du har en duftlampe, kan du selv styre, hvilken duft du ønsker skal være dominerende i rummet. En duftlampe fra Tessies er i smukt design og kan påfyldes præcist den æteriske olie, som du ønsker, rummet skal dufte af. Ofte findes en lille skål øverst i duftlampen, som du fylder med vand og et par dråber æterisk olie med eksempelvis pebermynte, lavendel, rosmarin eller kanel. Der er duftlamper til enhver smag, både de enkle, kønne i keramik og de mere religiøse duftlamper i form af Buddhas hoved. Nogle af dem har åbninger omkring lyset, så de udover at dufte dejligt i rummet også laver smukke lysmønstre på væggene.

Buddha figur i høj kvalitet

Nogle har en smuk Buddha statue, fordi de er religiøse og gerne vil kunne se ham hver dag. Andre anskaffer sig en Buddha figur, fordi den er smuk og kan give rummet en anderledes æstetisk dimension. Tessies har Buddha figurer til begge typer mennesker – og til mange derimellem. Deres Buddha figurer er i meget høj kvalitet, og de er smukke på hver deres måde. De fås i mørke, tunge og højtidelige varianter, guldbelagte eller som en leende Buddha i glade farver. Ordet Buddha kommer af sanskrit og betyder ’den oplyste’. En Buddha figur vil derfor også være en god gave til et kært menneske, som du synes fortjener en smuk genstand, der samtidig repræsenterer oplysning og opvakthed. Eller du kan besøge tessies.dk og finde dig selv en Buddha figur for at minde dig selv om disse egenskaber, og samtidig have en smuk udsmykning i dit hjem, som giver dig ro og glæde at være i nærheden af.