Nyt legetæppe eller Dantoy legetøj? Bestil på www.legebyen.dk

Køb et flot legetæppe fra Legebyen.dk af, der tilbyder en lang række af legetæpper med fine prints, der kan danne grobund for en spændende og fascinerende leg. På www.legebyen.dk har du adgang til en lang række af mærker inkl. LEGO, Playmobil og Dantoy, hvor du kan læse mere om sidstnævnte i denne artikel.

Legebyen.dk

Sjov leg på et detaljeret legetæppe

Du kan trygt købe et legetæppe til din dreng eller pige hos Legebyen.dk, fordi alle deres modeller overholder nemlig EN71 standarden (del 1, 2 og 3). Derfor får du også skridsikre underlag, som dit barn eller dine børn trygt kan boltre rundt på. Det er sjovt og sikkert at lege på et legetæppe fra Legebyen.dk, og disse føres i en lang række af temaer. Kunne dit barn tænke sig et legetæppe med hinkerude? Hvad med en model med alfabetet – en perfekt læringsmulighed med underholdning i fokus. Der er noget til dit barn uanset dets smag. Se det komplette udvalg af legetæpper til drenge og piger ved at klikke ind på www.legebyen.dk – den perfekte julegave.

DanToy – Køb legetøjet online

Legebyen.dk er en af de største forhandlere af Dantoy. Dantoy legetøj er beskrevet i dybden, hvis du klikker ind på www.legebyen.dk. En af mange gode grunde til at give dit barn legetøjsartikler fra dette mærke er, at de har opnået den anerkendte ISO 14001 certificering. Der er også videoer, der går lidt i dybden med de muligheder, der er inden for Dantoy legetøj. Hos Legebyen.dk finder du serier som Frosty Desserts, Prinsesse og Green Garden. Hvis du leder efter en komplet liste over det forhandlede Dantoy legetøj, så læs mere online på deres store hjemmeside.

Køb det sjoveste legetøj online, som også kan danne grobund for læring og kreativitet. Hos Legebyen.dk finder du et af de overall bedste legetøjsudvalg i hele Danmark, uanset om du leder efter Dantoy artikler eller legetæpper med motiver.