S/4HANA og effektiv overvågning i SAP

Den danske virksomhed 2BM er blandt landets førende eksperter inden for bl.a. overvågning i SAP og alt andet, der har at gøre med den populære software. De er et førende IT-konsulenthus, som virkelig har fingeren på pulsen. Derfor er de da også på forkant med S/4HANA, som du kan læse mere om i næste afsnit.

2BM

S/4HANA

SAP flytter nemlig sin teknologiske platform til S/4HANA, og i 2025 ophører understøttelsen af de tidligere ERP-teknologier. Det er et teknologisk fremskridt, der gør, at den administrative software bliver endnu bedre, idet endnu flere muligheder vil se dagens lys. Migrationen til S/4HANA er allerede i fuld gang for mange virksomheder, og endnu flere overvejer at følge trop. Det er naturligvis en god idé, og inde på 2BM’s overskuelige og hjælpsomme hjemmeside, 2bm.dk, kan du lære endnu mere om det nye S/4HANA. For 2BM er som nævnt nogle af Danmarks dygtigste, når det handler om SAP, og de er da også en del af United VARs, som er verdens største SAP-forhandleralliance. Alliancen er et værdifuldt og globalt netværk, som også kommer dig og din virksomhed til gode, hvis I vælger 2BM som partner.

Effektiv overvågning i SAP

2BM har i deres Security Dashboard et aldeles brugbart og brugervenligt værktøj, når det drejer sig om overvågning i SAP. For med 2BM Security Dashboard får du og din virksomhed mulighed for at have en mere effektiv overvågning i SAP. Værktøjet hjælper jer med at holde overblikket i forbindelse med sikkerhedsparametre, GDPR-sikkerhed og altså overvågning i SAP. Det smarte værktøj er enormt intuitivt og nemt at bruge, men skulle I alligevel støde på problemer, må I endelig ikke fortvivle. For 2BM har naturligvis en kundesupport, der har åbent alle døgnets timer – hele ugen.

Så tøv endelig ikke med at kontakte 2BM allerede i dag, hvis du har spørgsmål omkring S/4HANA og overvågning i SAP. Du vil bestemt ikke fortryde det.