Saga Trim – Bowflex Max Trainer og løbebånd

Den kendte Bowflex Max Trainer giver gode resultater. Ej en i eget hjem, og træn, når du vil. Saga Trim forhandler træningsudstyr til de bedste priser inkl. løbebånd, motionscykler, romaskiner og meget mere.

Saga Trim

Bedre træningsudbytte med en Bowflex Max Trainer

En Boxflex Max Trainer giver maksimal aktivering af musklerne. Du får omtrent 80 % mere aktivering af overkropsmusklerne end ved løb. Udover at aktivere musklerne markant, er den velrenommerede Bowflex Max Trainer også god til at forbedre konditionen. Med en minimum træningstid kan man opnå seriøse resultater bl.a. ved at benytte de specialdesignede intervalprogrammer på den. En anden fordel ved at benytte en Bowflex Max Trainer er, at den fylder langt mindre end den typiske crosstrainer. Tag et kig på den online på sagatrim.dk, eller kom forbi de 700 kvadratmeter med træningsudstyr i butikken i Herlev. Saga Trim sælger forskellige modeller fra mærket. Køb bl.a. en Boxflex Max Trainer fra M3, M5 eller M7 serien.

Løb derhjemme på eget løbebånd fra sagatrim.dk

Det er populært at have træningsredskaber i hjemmet. Motionscentrene er ikke for alle. Vejen til velvære starter på sagatrim.dk. Derinde kan du spare på kvalitetsfulde træningsredskaber inkl. løbebånd. Mange danskere løber regelmæssigt, men pga. den kolde vinter er der desværre mange, som kommer ud af form over denne sæson. Det er en skam, og et simpelt redskab som et løbebånd kunne have forhindret dette. Med et løbebånd i eget hjem, kan man stige på når som helst. Tag en tur, inden børnene vågner op, eller når du skal ruske den lange arbejdsdag ud ad hovedet. Saga Trim har udelukkende valgt at føre løbebånd fra seriøse producenter som Schwinn, Flow Fitness, Peak Fitness, Kettler og DKC. At kunne træne i eget hjem er for mange en stor værdi. Saga Trim sælger både træningsredskaber og udstyr til private og erhverv. Den kendte Bowflex Max Trainer er let ved led og muskler og har et lavt skadespotentiale. Hvis du leder efter et konventionelt løbebånd med mange indstillingsmuligheder til at holde formen ved lige, finder du også mange modeller på sagatrim.dk.