Samvaersadvokaten.dk vil være din advokat i børn og samvær samt samværschikane

Advokatfirmaet Strauss & Garlik dækker retssager vedrørende samvær, bopæl og forældremyndighed over hele landet. Mangler du derfor en advokat i børn og samvær kan du ganske nemt tage kontakt til et af kontorerne i enten Aarhus, København eller Odder.

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK

Få hjælp i familiesager med en advokat i børn og samvær

Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik brænder deres hjerter for at løse samværssager og andre problematikker, der omhandler børn og samvær. De kan være der for dig som advokat i børn og samvær. For dig som privatperson, kan det vise sig fordelagtigt at have en advokat med sig ind i en forestående samværssag på flere forskellige måder. For det første behøver du ikke sætte dig ind i kompliceret jura, men bliver i stedet guidet af professionelle, hvis passion netop er at finde svar og løsninger på retslige problematikker. For det andet har en advokat i børn og samvær fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik højst sandsynligt en fortid som jurist i Statsforvaltningen og Familieretshuset, og har derfor et dybdegående indblik i, hvad der foregår på den anden side af bordet.

En advokat der er der foSr dig i sager om samværschikane

En advokat kan for eksempel hjælpe dig, hvis du føler dig udsat for samværschikane. Du vil gennem hele forløbet have en tæt og fortrolig samtale med din specifikke advokat. Formålet vil være at generere en konstruktiv dialog de to parter imellem. En sag om samværschikane kan nogle gange gå hen og blive til hvad man kalder en højkonfliktsag. Netop derfor kommunikerer din advokat selvfølgelig med modparten og myndighederne på dine vegne. Er du derfor udsat for samværschikane kan din advokat nemt fungere som både din og dit barns stemme i jeres sags om samvær. Desuden er Advokatfirmaet Strauss & Garlik ligeledes omfattet af Advokatsamfundets tilsyns- og disciplinærsystem samt reglerne for god advokatskik. Den lange liste professionelle advokater er derfor et sikkerhedsnet alle og enhver kan stole på.

En samværsadvokat, der kan hjælpe dig med for eksempel samværschikane, er derfor ikke længere væk end på www.samvaersadvokaten.dk.