Spar penge og tid – køb brugte landbrugsmaskiner hos Kapow

Der er vist ingen, der er i tvivl om, at genbrug af snart sagt enhver art er oppe i tiden. Vi er blevet klar over, at det ikke blot er godt for pengepungen, men også for miljø og klima, når vi ikke uden videre køber alting fra nyt. Det gælder også i landbruget, hvor der er mange penge at spare ved at anskaffe brugte landbrugsmaskiner.

Altid gode tilbud hos Kapow

Brugte landbrugsmaskiner er en god løsning, hvis du gerne vil spare penge på din maskinpark.

Kapow.eu er en handelsplatform, der har mere end 30 års erfaring med auktioner på brugte landbrugsmaskiner og mange andre typer maskiner, og har gennem årene formidlet salg til over 50 lande. I dag sker salget ved online auktioner.

Du kan til enhver tid finde alle typer brugte landbrugsmaskiner til salg på kapow.eu: mejetærskere, gyllevogne, gødningspredere, traktorer og meget, meget mere.

Det er ikke kun penge, du kan spare ved at handle på Kapows auktioner. Det er også praktisk og tidsbesparende. Ved en auktion på landbrugsmaskiner kan du i ro og mag gennemgå de forskellige maskiner, der udbydes på en given auktion, og du kan læse om maskinernes specifikationer og anden relevant information.

Alle maskiner, kapow.eu udbyder til salg, er naturligvis besigtiget og grundigt kontrolleret af fagfolk. De er omhyggeligt testet og gjort klar til at blive overtaget af den nye ejer – så der er bestemt ikke tale om at gå på kompromis med kvaliteten, fordi du køber brugt.

Til købsprisen tillægges et købersalær på 5% af salgsprisen, maks. 5000,-.

Du kan også sælge på Kapow

Har du selv brugte landbrugsmaskiner til salg, på grund af ophør eller udskiftning af din maskinpark, kan du naturligvis også sætte dine egne brugte landbrugsmaskiner til salg hos kapow.eu.

Kapow håndterer hele salgsprocessen, inkl. afhentning, klargøring og opbevaring indtil auktionen, som typisk kører over 10-14 dage. Salæret er på 10% af salgsprisen, maks. 25.000,- pr. auktion.

Alt det praktiske

For at handle på kapow.eu som køber og/eller sælger skal du oprette en konto, hvilket gøres via www.kapow.eu/dk, og du skal have et aktivt CVR-nummer. Når du har indtastet og sendt dine oplysninger, som angivet på sitet, vil du blive kontaktet af en konsulent fra Kapow. Og så kan du komme godt fra start.