Profilmetal A/S

Stort sortiment af ståltage og tagrender

Hos Profilmetal finder du et hav af tagprodukter. Mangler du nyt tag er det intet problem for Profilmetal, da du finder et stort sortiment af ståltag til super skarpe priser hos Profilmetal. Derudover finder du også tagrender og andet lækkert tagtilbehør hos Profilmetal.

Profilmetal

Ståltag

Profilmetal har det hele, når du står og skal til at investere i et nyt ståltag. Et ståltag er en super løsning, uanset hvilken konstruktion du står og mangler et nyt tag til. Ståltag har en lang række fordele – De er blandt andet billige og holder længe. Derudover ser de også brandgodt ud. Det er ligegyldigt om du mangler et nyt ståltag til dit hus, dit sommerhus, dit skur, din carport eller til din garage. Profilmetal har en super nem og praktisk løsning, der nok skal give dig glæde mange år frem. Profilmetal producerer selv ståltag og der er derfor ingen dyre mellemled, når du køber nyt ståltag hos Profilmetal. Sortimentet af ståltage er stort hos Profilmetal og du finder et hav af ståltage i forskellige farver, tykkelser, mønstre og størrelser. Er du selv lidt af en handyman, finder du monteringsvejledninger til de forskellige tagprodukter, men kunne du godt tænke dig en ekstra hånd, står Profilmetal selvfølgelig også klar til at hjælpe med monteringen med dit ståltag. Klik ind på Profilmetals hjemmeside, www.profilmetal.dk, og se hele det lækre sortiment af ståltag.

Tagrender

En ting er at have et tag, der holder vand ude. En anden ting er at have tagrender, der holder vand ude. Dårlige tagrender kan give store og dyre skader på din bolig og det er derfor utrolig vigtigt, at dine tagrender fungerer optimalt. Der findes et hav af tagrender på markedet i forskellige materialer og størrelser og det kan være svært at finde hoved og hale i det hele. Profilmetal kan heldigvis hjælpe dig og din bolig med at finde de optimale tagrender, så du undgår dyre og uforudsigelige reparationer. Hos Profilmetal finder du de såkaldte AluZink tagrender. Ståltagrender belagt med en kombination af aluminium og zink, der gør tagrenden ekstra holdbar og modstandsdygtig. Hos Profilmetal finder du AluZink tagrender i mange forskellige mål, samt nedløbsrør, tudstykker og mange andre produkter i en fantastisk kvalitet. Se hele udvalget på Profilmetals hjemmeside.

Med mere end tyve års erfaring, byder Profilmetal på et fantastisk udvalg af tagprodukter til super skarpe priser. Klik ind på www.profilmetal.dk og udforsk hele udvalget af tagprodukter.