Stort udvalg i New Feet og Rohde hjemmesko på www.seniorsalg.dk

SeniorSalg.dk byder disse dage på et af landets absolut bedste udvalg inden for fodtøj til gangbesværede og ældre. Her finder man en række gode mærker, blandt andet New Feet, Rohde hjemmesko og Gaitline, der eller egner sig rigtig godt til personer, der fx lider af gigt, muskelømhed eller lignende. Vil du vide mere om udvalget fra New Feet og Rohde hjemmesko, så læs videre i artiklen herunder.

SeniorSalg.dk

Er du til sandaler, støvler, sko eller hjemmesko, er New Feet det rette valg

New Feet er velegnet fodtøj til gigtramte fødder, eller fødder som på andre måder er begyndt at kræve lidt ekstra opmærksomhed. Kataloget fra New Feet tæller blandt andet sandaler, støvler, sko og hjemmesko. Inden for alle fire kategorier af New Feet fodtøj kan man trygt shoppe løs, da mærket i den grad egner sig godt til gigtramte fødder, eller fodtøj som på andre måder kræver særlig opmærksomhed omkring valg af fodtøj. New Feet er et dansk mærker, der blandt andet udvikles i samarbejde med ortopædkirurger, fodterapeuter samt ortopædskomagere. Har man først prøvet at gå i et par New Feet sko, støvler eller andet fodtøj, vil man sikkert ikke være så overrasket over at det er tilfældet.

Har du fodskavanker, gigt eller andet, kan Rohde hjemmesko hjælpe dig

Et andet godt mærke til personer med fodskavanker af den ene eller anden art, f.eks. gigt, er Rohde hjemmesko. Rohde hjemmesko er komfortable og lækre hjemmesko når de er bedst, og de fås i en række fine og nydelige design. Rohde hjemmesko egner sig perfekt til en hyggelig dag hjemme i privaten, selvfølgelig ikke mindst i vintermånederne, hvor det ellers godt kan blive lidt koldt om fødderne. Foruden hjemmesko, tæller kataloget fra Rohde blandt andet også sandaler i lige så høj, tysk kvalitet, som hjemmeskoene. Besøg www.seniorsalg.dk når du har tid, og kig hele det gode udvalg fra både Rohde hjemmesko og New Feet fodtøj igennem.